Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTelevizyon Programına Katıldı, Şarkıcı Çıktı...

İlgili Postlar

Televizyon Programına Katıldı, Şarkıcı Çıktı…

Geçmiş dönemlerdeki, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunuculuğunu yaptığı Evleneceksen Gel’de eşsiz oryantal danslarıyla izlediğimiz Solmaz, yepyeni parçasını sevenleriyle buluşturdu. Şarkıcı Solmaz’ın yeni şarkısı ve klibin Detayları Haberimizde..

Televizyon Programına Katıldı, Şarkıcı Çıktı…

Uğur Arslan ve Seda Sayan’ın hazırlayıp sunduğu bir dönemin efsane Evlilik programı olan Evleneceksen Gel’deki danslarıyla ününe ün katan Solmaz, ardından 3 sene önce sanatçı Seda Sayan’ın bir İbrahim Tatlıses cover’ı olan “Tabi Tabi”nin klibinde izleyip beğenmiştik. Sonrasında ise TV8 ekranlarında yayınlanan “Aşk-ı Roman” adlı diziyle isminden fazlaca söz ettiren Solmaz, “Uçurdum Seni ile Aşkımız Buraya Kadar”  şarkılarının peşinden 3’üncü şarkısı “Asalet Gaydası”nı çıkardı.

3’üncü şarkısı “Asalet Gaydası” Geldi…

Sözü ve müziği Keşanlı Yaşam’a ait olan parçanın “Asalet Gaydası”nın düzenlemesi ise Ergün Altun imzası taşıyor. Klibin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Ferit Çetinkaya’nın oturduğu “Asalet Gaydası”, Melodi Müzik & Zindan Yapım etiketleriyle dijital platformlardaki yerini aldı bile.

“Özlemiştik”

Şarkıyı hemen fark eden şarkıcı Solmaz’ın hayranları ise “özlemiştik” yorumlarını yaptılar.

İşte Şarkıcı Solmaz’ın Asalet Gaydası Klibi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler