Ana SayfaÜnlülerEsra Bilgiç "Muhteşem Bir Hikayenin Parçasıyım"

İlgili Postlar

Esra Bilgiç “Muhteşem Bir Hikayenin Parçasıyım”

İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan karakteri ile ekranlarda gördüğümüz Esra Bilgiç şu sıralar Ramo dizisi ile gündemde. Ramo dizisinde canlandırdığı Sibel karakteri ile ekranlarda gördüğümüz oyuncu Esra Bilgiç bir gazeteye verdiği röportajda Ramo dizisi için “Muhteşem bir hikayenin parçasıyım” yorumunu yaptı.

Esra Bilgiç Kimdir?

Muhteşem Bir Hikayenin Parçasıyım

Adana’da gerçekleşen çekimlere pandemi nedeniyle bir süre ara verilmesinin ardından yayın hayatına tekrar devam eden Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç dizi için ‘Ramo’nun başarısının sebebi gerçekliği ve samimiyeti ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ramo dizisinin kariyerin olan etkisini şu sözlerle anlattı;

“Muhteşem bir hikâyenin parçasıyım. Anlattığımız hikâye ve varmak istediğimiz sonuç çok evrensel. Bedeli ne olursa olsun adaleti arıyoruz. ‘Ramo’, bir oyuncu olarak kendimi gösterebileceğim her malzemeyi senaryosu ve ekibiyle bana sunuyor. En başından beri kendimi çok şanslı hissettiğim bir yerdeyim. Kariyerim nasıl şekillenir bilemiyorum ama benden çok çalışmamı kendimi çok geliştirmemi bekleyen bir yapım ‘Ramo’… İnsan çok emek verdiği her şeyin karşılığını mutlaka güzel şekilde alıyor.”

Diriliş’in Halime Sultan’ı Esra Bilgiç’in yeni dizisi belli oldu

Esra Bilgiç: “Yürümem Gereken Çok Uzun Bir Yol Var”

Kariyerinin henüz çok başında olduğunu söyleyen Bilgiç; “Yürümem gereken çok uzun bir yol var önümde. Sadece bulunduğum yerden ve çalışmaktan büyük keyif alıyorum diyebilirim. Aslında ben hayatımın bu döneminden çok mutluyum. Kendimi o uzun ve zorlu yolları yürüyebilecek güçte hissediyorum.” dedi.

Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen güzel oyuncu sözlerine şu sözlerle devam etti: “Oyunculuk hayatın ta kendisi. Hukuk da beni hayatın kendisine yaklaştırıyor. İnsana, insanın doğasına, seçimlerine ve o seçimlerin sonuçlarına en ince ayrıntısına kadar bakmayı, onları analiz etmeyi ve bir karara varmayı öğreniyorum. 27 yaşındayım, verdiğim en iyi kararlardan biri oyunculuğa adım atmaktı, diğeri de okuduğum bölüm. Şanslıyım ama şanslı biri olduğum için değil; çok emek verdiğim için bunlara sahip oldum. Orta halli bile olmayan emekçi bir anne ile babanın evladı olarak zaten hiçbir şeyi kolay elde edemiyorsunuz. Çok çalıştım, çalışıyorum ve ömrümü okuyarak geçirmek tek isteğim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler