Ana SayfaÜnlülerDiriliş'in Halime Sultan'ı Esra Bilgiç'in yeni dizisi belli oldu

İlgili Postlar

Diriliş’in Halime Sultan’ı Esra Bilgiç’in yeni dizisi belli oldu

Halime Sultan Esra Bilgiç’in yeni dizisi belli oldu. Esra Bilgiç, hangi dizide rol alacak? Yeni projesi ne? Yine bir dönem dizisinde mi rol alacak? Diriliş Ertuğrul ile ünlenen Esra Bilgiç’in yeni dizisi ne olacak? Detaylar haberimizde…

Esra Bilgiç Töre Diriliş Ertuğrul’dan neden ayrıldığını açıkladı!

Diriliş’in Halime’si Esra Bilgiç yeni sezonda hangi dizide rol alacak?

TRT ekranlarında dört sezon boyunca yayınlanan ve reyting rekortmeni olarak tarihe geçen Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Sultan’ı Esra Bilgiç’in yeni projesi belli oldu. Bilgiç’in, MF Yapım’ın Tolgahan Sayışman’ın da rol alacağı dizisi ‘Hayat Işığım’da rol alacağı öğrenildi. Dizinin çekimlerinin Fethiye civarı ve Köyceğiz’de yapılacağı belirtildi.

Esra Bilgiç kimdir?

Esra Bilgiç’ten Diriliş Ertuğrul açıklaması

Esra Bilgiç’in geçtiğimiz sezon sonunda veda ettiği Diriliş Ertuğrul’dan, geçen yıl evlendiği futbolcu Gökhan Töre ile olan evliliğinden hamile olduğu gerekçesi ile ayrıldığı iddia edilmişti. Bilgiç, iddiaların ardından şu açıklamayı yapmıştı:

Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay’a teşekkür ederim.

Ve tabi ki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya Ablam, Altan ,Ezgi’m, Ayberk Abim, Burçin, Yaman’ım, Nurettin Abi, Cengiz, Kaan, Murat Abi, Celal, Edip , Hakan, Batuhan, Gökhan. Yönetmenlerim Ahmet ve Fethi, görüntü yönetmenim Ömer Abi. Çalışkan dostum Begüm’üm, temiz kalplim Büşra’m, Hazal, Aydın, Halil, Ömer…

Canım sanat ekibim Levent ,Ecem, Tekin. Makyaj ekibim Buse’m Feride’m ve Sevtap Abla. Kostüm Nildağ, Elif, Nazlıcan, Seda. Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih. Canım Reji Gülen’im ve Tolga beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz’üm, Savcı’m ve Osman’ım size emanet.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler