Ana SayfaÜnlülerBetül Demir Yepyeni Yaşına Sürpriz Albümüyle Girdi..

İlgili Postlar

Betül Demir Yepyeni Yaşına Sürpriz Albümüyle Girdi..

Türk pop müziğinin en başarılı kadın yorumcularından biri olan Betül Demir’in “AKUSTİKA” adını verdiği 5. albümü, doğum günü olan 25 Eylül’de 23 Müzik Yapım & DMC ortak yapımıyla müzikseverlerle buluştu. İşte Detaylar..

Betül Demir Yepyeni Yaşına Sürpriz Albümüyle Girdi..

Müzik kariyerinin beşinci stüdyo albümünün heyecanını doğum gününde yaşayarak mutluluğunu perçinleyen Betül Demir, bu çok özel günü “Kansersiz Yaşam”a adayarak   iyilikte buluşmak isteyen kalplere de kılavuzluk etti.

Doğum Gününde Çifte Mutluluk…

Tam Sekiz cover şarkıdan oluşan Akustika adlı albümde yedi şarkı Sezen Aksu’ya, diğer bir şarkıda Eldar Mansurov ve Sibel Algan’a ait. Emirhan Cengiz ise düzenlemelere imzasını attı.

Kansersiz Yaşam’a Koşulsuz Destek Oldu..

Kansersiz Yaşam Derneği organizasyonu ile yürütülen “Doğum Günü Bağışı” kampanyasına katılarak kendisine yaş günü sebebiyle hediye  edilecek tüm hediyeleri iyiliğe adayan ünlü sanatçı Betül Demir, bir güne tam üç büyük mutluluk sığdırmayı başardı.

Akustika’daki Her Şarkının Klibi Hazır.. 

Tüm şarkıların tamamı akustik kayıt olan ve tüm şarkılarını da kliplendiren ünlü sanatçı Betül Demir, yönetmen koltuğunda Hatem Sipahi’nin oturduğu bütün kliplerini de yavaş yavaş YouTube platformunda hayranlarıyla paylaşmaya başladı bile. İlk etapta ‘Masum Değiliz ile sevenlerin nabzını yoklayan Betül Demir, sırayla geri kalan yedi parçasını da YouTube kanalında yayınlayarak, dijital dünyada iddialı bir müzikal dalgalanma yaratacağa benziyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler