Ana SayfaDizilerRamo 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cihangir Ramo'dan Oğlunun İntikamını Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cihangir Ramo’dan Oğlunun İntikamını Alabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ramo, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Ramo, Sibel ile Taner’in düğününü basıyor. Taner, Ramo’yu tam öldüreceği sırada arabada bir bomba olduğunu söylüyor. Cihangir, arabanın bagajında Altan’ı görünce Ramo’yu serbest bırakıyor. Taner’in, oyununu anlayan Ramo, altınları başarıyla kamufle edip tutuklanmadan kurtuluyor. Yavuz, Ramo’yu Taner’e götürüyor. Ramo,Taner’i vurup öldürüyor. Ramo 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cihangir, Ramo’dan oğlunun intikamını alabilecek mi? Ölümcül bir macera Ramo’yu bekliyor.

Cuma Dizileri 2020

Cihangir Ramo’dan Oğlunun İntikamını Alabilecek Mi?

Ramo dizisinin 14. bölüm 1. fragmanında; Cihangir, oğlunun öldüğünü öğreniyor. Ramo’nun abisi çatışma sırasında vuruluyor. Cihangir, Ramo’nun helvasını yaptırıp ona yedirmek için onu karşısına getirtiyor. Başına büyük bir bela alan Ramo, bu ölümcül maceradan sağ salim kurtulabilecek mi?

İşte Ramo, 14. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, Taner’in kız kardeşini buluyor ve onun arabasıyla düğün yerine girmeyi başarıyor. Tüm korumaları alt eden Ramo, Cihangir’in karşısına dikiliyor. Taner, Ramo’nun elini ayağını bağlatıp tam onu öldürecekken, ona yapamayacağını çünkü, arabada orayı havaya uçuracak bir bomba olduğunu söylüyor.

Cihangir, arabanın bagajında Altan’ı görünce ona, kendisinde ne istiyorsa verebileceğini Sibel’e bakarak söylüyor. Ramo ise, alacak verece kapandı deyip dönüp gidiyor. Akşam, Sibel Taner’e bıçak çekip Ramo’yu öldürmeden yatağına giremeyeceğini söylüyor. Sibel, Taner’in Ramo’yu öldürmek için adam tuttuğunu öğrenip onu buluyor.

Ramo, Sibel’i dinlemiyor bile. Sibel, her şeyi onun için yaptığını anlatıyor. Ama Ramo, o gelinliği giydiğinde kendisini öldürdüğünü söylüyor. O sırada Taner geliyor ve Ramo’ya tehditler savurup gidiyor. Ramo’nun telefonuna Sibel’in ağzından bir mesaj geliyor. Son anda ölüm tuzağı olduğunu anlayan Ramo, adamı öldürüyor.

Ramo’dan altın sevkıyatı yapması isteniyor. Taner, polise sevkıyatı ihbar edip Ramo’yu tutuklatmak istiyor. Polisler geliyor ama teknede altın bulamıyor. Altınları kamufle etmeyi başaran Ramo, sahibine teslim ediyor. Bu arada Cihangir, Ramo’yu hapisten kimin kurtardığını anlamak için Yavuz’u görevlendiriyor.

Ramo, Cihangir’in bir zamanlar dostu olan ve hapse attırdığı adam tarafından kurtarılmıştır. Taner, Yavuz’dan Ramo’yu getirmesini istiyor. Sibel’in kafasına silah dayadığı sırada Ramo içeri giriyor ve Taner’i vurup öldürüyor.

Ramo 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taner Hain Olduğunu Düşündüğü Sibel’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler