Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi, Kırmızı Oda, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nesrin, Mehmet’e güvenmediği için ondan ayrı yaşamaya başlıyor. Konuşmayan Leyla’yı ailesi Doktor Deniz’e getiriyor. Küçük kızın bakıcısı tarafından şiddet gördüğü ortaya çıkıyor. Alya, istenmeyen annenin istenmeyen çocuğu olduğunu anlatıp gözyaşları içinde kalıyor. Meliha ise, 16 yaşındaki kızını evde çıkan yangında nasıl kaybettiğini anlatıyor. Kırmızı Oda 5. bölüm 1. fragmanı yayında. Dizinin son bölümünde neler oldu?

Cuma Dizileri 2020

Kırmızı Oda 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Kırmızı Oda 5. bölüm 1. fragmanında; Doktor Piraye’ye gelen hasta eşini aldattığını itiraf ediyor. Öte yandan, Zeynep doktor hanıma gelip ona başından geçenleri anlatıyor. Meliha ise, bu haftaki seansında kendisini hiç tanımadığını yaptığı büyük pişmanlığı anlatıyor. Eşinin üvey oğluyla Meliha arasında neler geçti?

İşte Kırmızı Oda 5. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet ile Nesrin, ayrı yaşamaya başlıyor. Bu süre içinde Mehmet, ailesinden ayrı kalmaya dayanamıyor. Çocuklar babaları olmadan evde daha huzurlu yaşamaya başlıyor. Doktor Deniz’e gelen aile kızlarının bir süredir konuşmadığını söylüyor. Deniz. Leyla ile konuşup onun bakıcısı tarafından şiddet gördüğünü anlıyor. Bakıcıyla birlikte kliniğe gelen aile durumu öğrenir öğrenmez bakıcıya saldırıyor.

Ortalıkta büyük bir kargaşa içindeyken Alya içeri giriyor. Doktor hanım onu alıp odasına çıkarıyor. Alya, çocukluğunu anlatıyor. Büyük bir konukta yengeleri, kuzenleri ve babaannesiyle yaşadıklarını, babaannesinin  diğer gelinlerini kendisinin istediği kişiler olduğunu, babasının annesiyle severek evlendiği için bir de kız çocuk doğurduğu için dışlandığını anlatıyor.

İçine kapanan annesi, ne kendisiyle nede Alya ile ilgilenmemiştir. Böyle bir ailede sevgisiz büyüyen Alya, doktor hanımın şefkatiyle biraz rahatlıyor. Meliha, bir hafta sonra tekrar geliyor. Ama doktor hanım onun yüzünde farklı bir hüzün görüyor. Meliha, bir kızının daha olduğunu, onun aynı annesi gibi oynak güzelliğine düşkün biri olduğunu, evde çıkan yangında onu kurtaramadıklarını ve öldürüğünü anlatıyor. Gözyaşlarına boğulan Meliha’yı doktor hanım taksiye bindirip evine gönderiyor.

Kırmızı Oda 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Meliha’nın Dertleri Anlatmakla Bitmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler