Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Doktor Hanımdan Yardım...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Doktor Hanımdan Yardım Alıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 13. bölümüyle 30 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Mehdi’ye aşık olur. Onunla yeni güne uyanmak Zeynep’i çok mutlu eder. İkilinin mutlulukları Benal yüzünden yine gölgede kalır. Benal, eve yerleşir. Mehdi’de Benal’in evde kalmasını ister. Öte yandan Faruk, Emine’ye metresiymiş gibi ayrı bir ev açmak ister. Zeynep, Benal’i bebeğini kullanarak önce annesinin sonra Mehdi’nin evine taşınmasını samimi bulmaz ve rahatsız olur. Dığduğun Ev Kaderindir 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, doktor hanımdan yardım alıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Doktor Hanımdan Yardım Alıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 13. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, doktor hanımın yanına gidip hikayesini anlatmaya başlıyor. Doktor hanımın, eşini sevip sevmediğini sorduğunda Zeynep, onu çok sevdiğini söylüyor. Çocuk, sorusuna ise, ‘yok herhalde’ diye cevap veriyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 13. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/5pY4wjwdBfA

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 12. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nermin’in durumu öğrenmesinden sonra Zeynep’i alıp götürmek için Mehti’nin evine gider. Sakine ile Nermin, tartışmaya koyulduğu sırada Kibrit, onların ikisininde iyi bir anne olmadığını ama Zeynep’in iyi bir anne olduğunu söyler. Zeynep, Nermin annesiyle konuşup onu ikna edip sakinleştirir. Nermin, ilk defa Mehti’nin ailesiyle aynı sofraya oturur.

Nermin, tüm aileyi Sapanca’daki oteline davet eder. Öte yandan Emine annesinin Faruk’la ilişkisini öğrenmesinden sonra evi terk eder. Faruk’un yanını giden Emine onunla birlikte Sapanca’daki ötele gider. İkili Zeyneplerin de orada olduğunu öğrenip tutuşmaya başlar. Emine, Kiprit’e yakalandıktan sonra kimseye görünmeden otelden çıkıp gitmek ister.

Zeynep ile Mehti, geceyi ilk defa aynı yatakta geçirir. Ekrem’in otele geleceğini öğrenen Zeynep’le Mehti rahatsız olup oteli erken terk etmek isterler. Zeynep, resepsiyonda Emine ile Faruk’u birlikte görür. Emine, Zeynep’e ihanet etmiş gibi hisseder. Bu arada Ekrem, avukat sevgilisiyle birlikte Nermin’in neyi var neyi yok her şeyi alıp yurt dışına kaçmaya hazırlanır.

Nermin, Ekrem’e ulaşamaz ve sesli mesajlar gönderir. Ekrem, gönderdiği mesajda çocuğu olduğunu ve her şeyi onun için yaptığını itiraf ede. Nermin, daha üzerindeki şoku atlatmadan evine haciz memurları gelir ve tüm mal varlığını kaybettiği gibi bir de üzerine borçlandığını öğrenir. Zeynep, okulundan birincilikle mezun olur.

Doğduğun Ev Kaderindir 13. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Benal’le Aynı Evde Yaşamak Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler