Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar'ın Kararı Demir'i Çok...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar’ın Kararı Demir’i Çok Kızdırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 66. bölümüyle 1 Ekim Perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yılmaz, Adnan’ın oğlu olduğunu öğrendikten sonra Züleyha’ya ateş püskürür. Züleyha, kendisini balkondan atmaya çalışır. Ama Yılmaz onu kurtarır. Yılmaz oğlu ile buluşur. Hünkar, Demir’i Sevda’ya görüştüğü için onu konağa almaz. Hatta holdingin ismini Hünkar Yaman olarak değiştirir. Demir, Sebahattin’in düğününe Sevda’yı koluna takıp gider. Onu herkese ikinci annesi olarak tanıştırır. Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hünkar’ın kararı Demr’i çok kızdırıyor. Ondan da annesine misilleme hareket geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Hünkar’ın Kararı Demir’i Çok Kızdırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm 1. fragmanında; Öfkeden deliye dönen Hünkar, Demir’i evlatlıktan ret ediyor ve holdingdeki hisselerini Yılmaz’a vermeye karar veriyor. Fekeli, yeğeni Fikret Fekeli’yi herkesle tanıştırıyor. Yılmaz ile Züleyha, sık sık görüşmeye başlıyor ve kendilerinden çalınan hayatı geri almak için planlar yapıyor. Demir ise, Sevda’ya bir konak alıp onu oraya yerleştiriyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm 1. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1309551998732304384

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 65. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülten, Züleyha ile Yılmaz’ı kurtarmak için yalan yemin eder. Züleyha’nın hava almaya çıktığında düştüğünü ve Yılmaz’ın onu kurtardığını söyler. Hastaneden çıkan Züleyha, konağa gelip çocuklarına kavuşur. Gülten’den yardım isteyen Züleyha, Adnan’ı Yılmaz’la görüştürür. Züleyha, Müjgan’ın kendisini öldürmeye çalıştığını Yılmaz’a anlatır ve ikili aralarında bir plan kurar.

Yılmaz, eve gidip Müjgan’ın Züleyha’yı öldürmeye çalıştığı için ondan hesap sorar. O ise inkar ediyor ve Fekeli de araya girince hata yaptığını söyleyip Müjgan’dan özür diler. Öte yandan, Demir konağa geldiğinde annesi tarafından içeri alınmaz. Hünkar oğluna, Sevda’nın yanına gitmesini söyler.

Akabinde Hünkar, Adnan Yaman Holding’in ismini Hünkar Yaman olarak değiştirip rahmetli eşinin fotoğrafını duvardan indirir. Fekeli, kendisini soran ve çevresinde dolanan biri olduğunu öğrenip onu otelde bulur. Bulduğu kişi ise, yeğeni çıkar. Sabahattin ile Julide’nin evleneceklerini öğrenen Şermin, akşama kadar içip düğünü basmaya gider.

Ama Demir’in kolunda Sevda’yla düğüne geldiğini görünce durumu koşup Hünkar’a yetiştirir. Hünkar, elinde hediyesi düğüne gittiğinde oğlunun ahaliye Sevda’nın babasının yadigarı, kendisinin ikinci annesi olduğunu tanıttığına şahit olur.

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Annesine Resmen Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler