Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İle İnci Gizlice Evlenebilecekler...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han İle İnci Gizlice Evlenebilecekler Mi?

TRT 1’in yeni iddialı dizisi Masumlar Apartmanı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Han’ın odasında İnci’yi görüp kıyameti koparıyor. İnci’nin dedesi, evi terk ediyor. Han, İnci’nin çalıştığı radyoyu arayıp ona duygusal mesaj gönderiyor. Han, arkadaşıyla yemeğe çıkıyor. İnci’de arkadaşıyla. Orada karşılaşan ikili birlikte dans ediyor. İnci. eve geldiğinde dedesinin büyük bir tepkisiyle karşılaşıyor. Han’da Şaziye’nin. İkili apartmandan kendilerini attıklarında karşılaşıyor. Han, İnci’ye ailelerini birlikte olmalarını kabul ettirmek için onunla, gizlice evlenmeyi teklif ediyor. Masumlar Apartmanı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han ile İnci, gizlice evlenebilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Han İle İnci Gizlice Evlenebilecekler Mi?

Masumlar Apartmanı 4. bölüm 1. fragmanında; Safiye, babasıyla tartışıp onun fenalaşmasına neden oluyor. O anda babasını değil eve gelen acil servis görevlilerin eve ayaklarıyla girmesine takılıyor. İnci. Han’ın evlenme teklifini kabul edip onun elini tutarak eve giriyor. Uygar, Han’ın karşısına çıkıp o olmasaydı İnci’yle evlenmiş olacağını söylüyor. Han’ın de psikolojisi bozuluyor ve çöpleri karıştırıp dağıtıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 4. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, Han’a bakmak için odasına çıkıyor. Onu, İnci ile görünce kıyameti koparıyor. İnci’nin o duruma düştüğünü gören dedesi evi terk ediyor. Ne İnci, ne de Ege, ona ulaşamıyor. Safiye ise, İnci’nin eve girdiği için Gülben’le birlikte evi çamaşır sularıyla temizlemeye başlıyor. O da yetmiyor tuz ruhu döküyorlar yerlere.

Gülben ile Safiye, zehirlenip kusmaya başladıkları sırada Han eve geliyor ve camları açıp onların nefes almasını sağlıyor. İnci, iş yerine gidip Uygar’la daha fazla çalışmak istemediği için,  patronuna istifa etmek istediğini söylüyor. Patronu ise, zaten radyonun durumunun kötü olduğunu ve tek reklam alan onun programı olduğunu duyunca İnci, kararından vazgeçiyor.

Uygar, İnci’nin dedesine gidip ona, torunuyla iki yıldır sevgili olduklarını ve evlenmeye karar verdiklerini söylüyor. İnci, onu kovup kendisini apartmanın dışına atıp ağladığı sırada, ablasıyla geç kaldığı için tartışan Han, karşılaşıyor. Ailelerinin onayı olmadığını bilen Han, İnci’ye onları bu ilişkiye kabul ettirmeye mecbur bırakabileceklerini söyler.

Masumlar Apartmanı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İnci İle Han Aşklarını Ailelerine Kabul Ettirebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler