Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 7. Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 7. Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’nin son bölümünde, 7. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın iki iddialı yarışmacısı rakip takımlarla karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım 5 dakikalık avantajla başladı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. MasterChef 2020 7. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv 8’in, büyük bir  heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’de yedinci haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan takım belli oldu. Oyunu kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfaktaki yerlerini aldı. Büyük bir mücadelenin sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, ilk eleme adayını belirledi.

7. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef 2020’nin yayınlanan son bölümünde farklı bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Takım olarak oynanan dokunulmazlık oyunu, bu akşam sekize sekiz karşılıklı düello şeklinde oynandı. Her düelloda farklı bir pilav türü yapılacağı oyunda 40 dakika süre verildi. Düellolarda beklenmedik yarışmacıların oyunu kaybetmesi ile Kırmızı takım dokunulmazlığı kaybetmesine neden oldu. MasterChef 2020’nin 7. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım, 5’e 3’lük bir skorla kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için siyah önlüklerini giyip tekrar mutfaktaki yerlerini aldılar. Şefler, bireysel dokunulmazlık oyunu için Kırmızı takıma tam 45. dakika sürü verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların tabaklarının tadımlarını tek tek yaptılar ve en iyi tabağı hazırlayan yarışmacının Emir olduğunu açıkladılar. Emir, en başarılı tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanmış oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Emir, bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra ilk eleme adayını belirleme hakkına da sahip oldu. İlk eleme adayı olarak Emir’in seçtiği yarışmacı Esra oldu. Daha sonra takım kendi aralarında 2. eleme adayını belirmek için oylarını kullandılar. En çok oyu alan Kırmızı takım yarışmacısı ise Duygu oldu.

MasterChef 2020’nin 7. hafta ilk iki eleme adayı belirlenmiş oldu. Bunlar Esra ile Duygu oldu.

MasterChef 2020’nin 6. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler