Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doktor Hanım Kötü Bir Haber...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doktor Hanım Kötü Bir Haber Alıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 5. bölümüyle 2 Ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doktor Piraye’ye gelen hasta eşini aldattığını itiraf eder. Öte yandan, Zeynep doktor hanıma gelip ona başından geçenleri anlatır. Meliha ise, bu haftaki seansında kendisini hiç tanımadığını yaptığı büyük pişmanlığı anlatır. Eşinin üvey oğluyla Meliha arasında neler geçti? Kırmızı Oda 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doktor hanım kötü bir haber alıyor.

Cuma Dizileri 2020

Doktor Hanım Kötü Bir Haber Alıyor!

Kırmızı Oda dizisinin 5. bölüm 2. fragmanında; Ahmet, Doktor Piraye’ye eşini aldattığını ve sonrasında tüm ailesini kaybettiğini anlatıyor. Alya, hayatı boyunca annesi tarafından neden istenmediğinin acısını yaşamıştır. Annesi onu doğurduktan sonra üç gün boyunca ağlamıştır. Tuna, Doktor hanımda bir haller olduğunu anlıyor. Özel hayatını anlatmaktan hoşlanmayan doktor hanım üzücü bir haber alıyor.

İşte Kırmızı Oda 5. bölümü 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet ile Nesrin, ayrı yaşamaya başlar. Bu süre içinde Mehmet, ailesinden ayrı kalmaya dayanamaz. Çocuklar babaları olmadan evde daha huzurludur. Doktor Deniz’e gelen aile kızlarının bir süredir konuşmadığı şikayetiyle gelir. Deniz. Leyla ile konuşup onun bakıcısı tarafından şiddet gördüğünü anlar. Bakıcıyla birlikte kliniğe gelen aile durumu öğrenir öğrenmez bakıcıya saldırır.

Ortalıkta büyük bir kargaşa içindeyken Alya içeri girer. Doktor hanım onu alıp odasına çıkarır. Alya, çocukluğunu anlatır. Büyük bir konukta yengeleri, kuzenleri ve babaannesiyle yaşadıklarını, babaannesinin  diğer gelinlerini kendisinin istediği kişiler olduğunu, babasının annesiyle severek evlendiği için bir de kız çocuk doğurduğu için dışlandığını anlatır.

İçine kapanan annesi, ne kendisiyle nede Alya ile ilgilenmemiştir. Böyle bir ailede sevgisiz büyüyen Alya, doktor hanımın şefkatiyle biraz rahatlar. Meliha, bir hafta sonra tekrar gelir. Ama doktor hanım onun yüzünde farklı bir hüzün görür. Meliha, bir kızının daha olduğunu, onun aynı annesi gibi oynak güzelliğine düşkün biri olduğunu, evde çıkan yangında onu kurtaramadıklarını ve öldürüğünü anlatır. Gözyaşlarına boğulan Meliha’yı doktor hanım taksiye bindirip evine gönderir.

Kırmızı Oda 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler