Ana SayfaDizilerYeni Hayat 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Her Şeye Rağmen Görevini...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Her Şeye Rağmen Görevini Bırakmak İstemiyor!

Kanal D’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yeni Hayat, 5. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adem, Yasemin’in yaşadıklarını öğrendikten sonra sürekli onu düşünür. Yasemin, kabus görür ve yanına koşan Adem, ona sarılıp teselli eder. Tehlikeli bir işe giren Adem, bakalım kendisini çeken girdaba kapılacak mı? Yoksa ailesini alıp yeni tanıştığı hayattan uzaklaşacak mı? Yeni Hayat 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Adem, her şeye rağmen görevini bırakmak istemiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adem Her Şeye Rağmen Görevini Bırakmak İstemiyor!

Yeni Hayat Dizisinin 5. bölüm 2. fragmanında; Evdeki hizmetçi Yasemin ile Timur arasında olanları bildiğini, kimsenin duymadığı sesleri duyduğunu ve kapatmaya çalıştığı izleri gördüğünü söyler. İçini ona döken Yasemin, kendisine gelen görüntüleri Gökçe’nin gönderdiğini düşünür ve ondan yardım ister. Adem, kimin şantaj yaptığını öğrenmek için Ayhan’dan destek ister. Kunduzi ise Adem’i peşini bırakmamakta kararlıdır. Ece’nin hayatı tehlikeye girmiştir. Yasemin, Adem’in kendisi yüzünden ailesini daha fazla tehlikeye sokmadan onları alarak hayatlarından çıkmasını ister. O ise, Timur’un yasa dışı işlerinin ortaya çıkmasıyla herkesin huzur bulacağının farkındadır.

İşte Yeni Hayat 5. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/p5vARsLcnEM

YENİ HAYAT 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Yasemin, iş birlikçileri tarafından kaçırıldıktan sonra çok rahatlar. Ama, Kuddizi’nin onun karşılığında fidye alıp bırakacağından haberi yoktur. Adem, Rasim’le birlikte onların izini bulur. Onlar tam Yasemin’, öldürecekleri sırada oraya girip onu kurtarır. Tiimur’un asıl düşmanı Altan’dır ve bunları Kuddisi’yle planlayan da odur.

Adem, Yasemin’i kurtardıktan sonra Kuddisi ile işi kalmaz. Ama, Yasemin’in kuzeni Ahmet, Altan  tarafından rehin alınır. Yasemin, Adem’e evliliği hakkındaki her şeyi ona anlatır. Kocası tarafından yıllarca şiddet gördüğünü ve ondan kaçmak için o insanlarla iş birliği yaptığını itiraf eder.

Öte yandan Adem’in eş Nevin’in herkesten sakladığı bir sırrı vardır ve onu bilen kişi tarafından tehdit edilir. Nevin, Adem’e bu işi bırakıp tekrar eski hayatlarına dönmek istediğini söyler. Ancak, Adem bunu yapamayacak kadar işin içine girer. Adem ile Yasemin’in öpüştüğü anların videosu gönderilir. Adem, istemeden kendisini, büyük bir girdabın içinde bulur. Yasemin, eşinden şiddet görür. Timur bey, bir silah kaçakçısıdır.

 Yeni Hayat 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’in Başından Ayrılmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler