Ana SayfaDizilerYeni Hayat 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin'in Başından Ayrılmıyor!

İlgili Postlar

Yeni Hayat 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’in Başından Ayrılmıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yeni Hayat, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yasemin, anlaştığı adamlarla kaçıyor. İşin içinde başka işler döndüğünü anlayan Adem, Saiim’den yardım istiyor. Kunduzi, Yasemin’i kaçırdıktan sonra fidyeyi çoğaltıyor. Adem, Timur’a fidyeyi vermesini istiyor ve yaralansa da Yasemin’i kurtarıyor. Yasemin, oynadığı oyunu anlayan Adem’e, her şeyi itiraf ediyor. Yasemin, Adem’i öptüğü anların videosuyla tehdit ediliyor. Bu durumda Adem’de zor durumda kalıyor. Yeni Hayat 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adem, Yasemin’in başından ayrılmıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adem Yasemin’in Başından Ayrılmıyor!

Yeni Hayat 5. bölüm 1. fragmanında; Adem, Yasemin’in yaşadıklarını öğrendikten sonra onu düşünmekten edemiyor. Yasemin, kabus görüyor ve yanına koşan Adem, ona sarılıp teselli ediyor. Tehlikeli bir işe giren Adem, bakalım kendisini çeken girdaba kapılacak mı? Yoksa ailesini alıp yeni tanıştığı hayattan uzaklaşacak mı?

İşte Yeni Hayat 5. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/5nIbnamBlOY

YENİ HAYAT 4. BÖLÜM SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin, iş birlikçileri tarafından kaçırıldıktan sonra çok rahatlıyor. Ama, Kuddizi’nin onun karşılığında fidye alıp bırakacağından haberi yoktur. Adem, Rasim’le birlikte onların izini buluyor. Onlar tam Yasemin’, öldürecekleri sırada oraya girip onu kurtarıyor. Tiimur’un asıl düşmanı Altan’dır ve bunları Kuddisi’yle planlayan da odur.

Adem, Yasemin’i kurtardıktan sonra Kuddisi ile işe kalmıyor. Ama, Yasemin’in kuzeni Ahmet, Altan  tarafından rehin alınıyor. Yasemin, Adem’e evliliği hakkındaki her şeyi ona anlatıyor. Kocası tarafından yıllarca şiddet gördüğünü ve ondan kaçmak için o insanlarla iş birliği yaptığını itiraf ediyor.

Öte yandan Adem’in eş Nevin’in herkesten sakladığı bir sırrı vardır ve onu bilen kişi tarafından tehdit ediliyor. Nevin, Adem’e bu işi bırakıp tekrar eski hayatlarına dönmek istediğini söylüyor. Ancak, Adem bunu yapamayacak kadar işin içine giriyor. Adem ile Yasemin’in öpüştüğü anların videosu gönderiliyor.

Aynı anda, hem Yasemin’e, hemde Adem’e bu videoyu kim gönderdi? Adem, istemeden kendisini, büyük bir girdabın içinde buluyor. Yasemin, hanım eşinden şiddet görüyor. Timur bey, bir silah kaçakçısı,

Yeni Hayat 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adem Yasemin’i Kurtarırken Yaralanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler