Ana SayfaDizilerMasterChef'te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme...

İlgili Postlar

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlene yarışma programı MasterChef 2020, 6. hafta 2. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Şeflerin kendilerinden istedikleri lezzetleri en başarılı şekilde ortaya koymaya çalışan yarışmacılar, yarışmadaki kaderlerini değiştirmek için büyük bir mücadele verdi. MasterChef 2020’nin 6. haftasında 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayı kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef’te Haftanın 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Takım dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan beyaz yada kırmızı renkteki ürünlerle yemek yapmalarını istedi. Takımlar tamamı kırmızı veya beyaz ürünlerle yapılacak çorba, soğuk başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan menüyü 45 dakika içinde tamamlamaya çalıştı.

Mavi takım kaptanı, beyaz ürünlerle yarışmayı seçti. Kırmızı takım ise kırmızı renkteki gıda ürünleriyle yemek yaptı. 45 dakikalık süre sonunda mavi ve kırmızı takımlar hazırladıkları menüyle şeflerin karşısına çıktı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununda, Uğur’un kaptan olduğu mavi takım galip geldi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım, dokunulmazlığı kaybettikten sonra bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda Şef Somer Sivrioğlu, özel tarifi olan şıhıl mahşi yemeğini yarışmacılardan yapmalarını istedi. Somer Şef, oyun öncesinde yarışmacılara kaderlerini belirleyecek, şıhıl mahşinin tarifini bütün ayrıntılarıyla verdi.

3. Ve 4. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların tabaklarını tek tek tadımlarını yaptılar ve önlerine gelen en başarılı tabağı yapan yarışmacının Berker olduğunu açıkladılar. Berker, bireysel dokunulmazlığın sahibi olunca bir eleme adayı belirlemek zorunda kaldı. Berker’in. eleme potasına gönderdiği isim Eray oldu. Eray, haftalardır eleme potasına düşüyor ve çıkmayı başarıyor.

Takım yarışmacıları kendi aralarında eleme adayını belirlemek için oylarını kullandı. En çok oyu alan aday Ayyüce oldu, Böylelikle bu haftanın ilk dört eleme adayı Özgül, Esra, Eray ve Ayyüce oldu.

MasterChef’te, cumartesi günü 3. dokunulmazlık oyunu oynanacak ve yarışmanın eleme potasına düşen 5. ve 6. eleme adayları belirlenecek. Pazar günü ise, bir yarışmacı MasterChef hayaline veda edecek.

MasterChef Yarışmacıları 6. MasterClass Eğimini Aldı! Ödül Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler