Ana SayfaDizilerAlev Alev Dizisinin 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok...

İlgili Postlar

Alev Alev Dizisinin 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok ki?

Show Tv’nin yeni iddialı dizisi Alev Alev, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Ay yapım imzalı dizinin, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Ahmet Katıksız oturuyor. Dizi, farklı hikayesiyle izleyicilerin dikkatini üzerine çekmeyi başaracak. Alev Alev dizisinin, 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler yok ki? Ayrıntılar haberimizde….

Alev Alev Dizisinin 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Alev Alev dizisinin baş rollerinde; Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz yer alıyor. Show TV’nin yeni iddialı dizilerinden olan Alev Alev’in fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizinin yeni tanıtımında çarpıcı sahneler dikkat çekiyor. Demet Evgar‘ın yaşadıkları izleyiciyi derinden etkilerken, sarnıçtan yükselen alevler herkesi korkutuyor. Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in yangın karşısında yaşadığı şok ise diziye olan merakı artırıyor.

İşte Alev Alev dizisinin 1. bölüm 1. fragmanı….

İşte Alev Alev dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı….

01 dizisiyle ünlenen ve Çukur dizisiyle oyunculuğunu zirveye taşıyan Cihangir Ceyhan‘da Alev Alev dizisinin kadrosunda yer alıyor. Oyuncunun hayranları dizinin başlayacağı günü şimdiden iple çekiyor.

Dizinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok ki?

Alev Alev dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Dizide, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay gibi güçlü oyuncular yer alıyor.

Demet Evgar ‘dan Yeni Dizi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler