Ana SayfaDizilerMucize Doktor 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Hoca Ali'nin Hapse Girmesini...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Adil Hoca Ali’nin Hapse Girmesini İstemiyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 32. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Adil hoca, ameliyattan çıktıktan sonra bir tarafı felç kalıyor. Tanju, Adil hocanın beynine elektro şok uygulamak istiyor. Ferda ise, babasının kendisini sevdiğinden emin olamıyor. Bunu anlayan Ali, Ferda tam İstanbul’u terk etmek üzereyken ambulansla Adil hocayı kızıyla konuşturmayı başarıyor. Adil, kızını gitmemesi için elinden geleni yapıyor. Ferda, emin olamıyor ama denemek istediğini söylüyor. Mucize Doktor 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Adil hoca, Ali’nin hapse girmesini istemiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Adil Hoca Ali’nin Hapse Girmesini İstemiyor!

Mucize Doktor 33. bölüm 1. fragmanında; Ali’nin davası onun aleyhinde sonuçlanıyor. Adil hoca, otopsinin tekrarlanmasını istiyor. Tanju ise, taşın altına elini atan Adil hocanın suçlu duruma düşmesine izin vermeyeceğini açıklıyor. Ali ortadan kayboluyor. Beliz ile Ferman, onu Kıcılcım’ın bebeğinin yanında buluyor.

İşte Mucize Doktor 33. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Kıvılcım’ın bebeğini alabilmek için işinden istifa ediyor. Ama Ferman’ın ısrarı ve onu kaybetmek istemeyen Beriz, bebeği sahipleniyor. Adil hoca, ameliyattan sonra uyanıyor. Ancak bir tarafı felç kalıyor. Ferman, Adil hocayı kurtarmak için beynine elektro şok uygulamaları gerektiğini söylüyor.

Tanju ise, kendisinin yeni baş hekim olduğunu, Adil hocanın hastalanmadan önce istifasını verdiğini onlara hatırlatıyor. Ferda, bir türlü babasıyla yakınlaşamıyor. Hep onun kendisini değil başkalarını sevdiğini düşünüyor ve oradan bir an evvel gitmek istiyor. Ali, durumu öğrenip Adil hocayı, ambulansa koyup Ferda’nın hava limanına gideceği taksinin önünü çeviriyor.

Ferman, Beliz’i ikna ediyor ve bebeğe sahip çıkıyorlar. Beliz, bebeğe bakıp ona nasıl anne olacağını düşünürken, Ferman bunu birlikte başaracaklarını söylüyor. Ferda ile Adil hoca, geçmişleriyle yüzleşiyor. Adil, neden Ferda’dan ayrı kalmak zorunda kaldığını ona anlatıyor. Ferda, ona bir kere de olsa şans vermek istendiğini söylüyor.

Ali ile Nazlı’nın arası, Kıvılcım’ın bebeği yüzünden açılıyor. Nazlı, Ali’ye çok kızmasına rağmen onun kapısının önüne ellerinde balonlarla gelmesinden sonra dayanamayıp onunla barışıyor. Ali, Nazlı’nin kendisine aldığı hediyeyi kabul edip ona çok güzel bir piknik sofrası hazırlıyor.

Mucize Doktor 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Ferda’dan Hastanede Kalmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler