Ana SayfaDizilerMucize Doktor 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Ferda'dan Hastanede Kalmasını İstiyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferman Ferda’dan Hastanede Kalmasını İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 32. bölümüyle 8 Ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Tanju’ya istifa ettiğini açıklar. Ferman Ali’ye, onunla çalışmanın çok güzel olduğunu söyleyip vedalaşır. Adil hoca, kendisine gelir. Hastaneye gelen bir kız çocuğu, geçirdiği ameliyatlardan sonra bacaklarının eski sağlığına kovuşacağından ümidini keser ve bacaklarının kesilmesini ister. Hastane, bu durumda Ali’ye ihtiyaç duyacak mı? Mucize Doktor 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferman, Ferda’dan hastanede kalmasını istiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferman Ferda’dan Hastanede Kalmasını İstiyor!

Mucize Doktor 32. bölüm 2. fragmanında; Ali, gizlice Kıvılcım(ın bebeğini görmeye gidiyor ve onu orada bırakmayacağını söylüyor. Öte yandan Ferman, bebeği almak için müracaatta bulunuyor. Beliz ile arası bozuk olan Ferman, Ferda’dan hastanede kalmasını istiyor. Bu durumun Beliz’e iyi geleceğini düşünüyor. Ferman’ın, bebeği alma başvurusu ret ediliyor. Ali, hastaneye geri dönüyor.

İşte Mucize Doktor 32. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Ferda, uzun zamandır babasından ayrı olduğu için ona içten içe öfke duyar ve onun ameliyat olması için onay vermez. Ancak Ali, herkesi toplayıp onun ailesi olacaklarını söyler. Ferda, bu konuşmadan sonra babasının ameliyatı için imza vermeye razı olur. Adil hocanın ameliyatı tam 24 saat sürer.

Öte yandan Doruk Ali’ye, bir bakışta herkesin röntgenini çekebildiğini öğrendiğini, kendisininkini de çekmesini ister. Ali ise ona, göründüğü gibi olmadığını acı çektiğini söyler. Ekip canla başla onu kurtarmak için çalışır. Sonunda, Adil hocanın beynindeki tümör alınır. Ferman hoca, ne kadar konuşsa da Beliz’i Kıvılcım’ın bebeğini göndermemesi için onu razı edemez.

Beliz, bebeği çocuk esirgeme kurumuna vermeye karar verir. Bebeği almak için görevliler hastaneye gelir. Ali, arabanın önüne kendisini atıp o bebeği götürmelerine izin vermeyeceğini söyler. Ferman, Ali’yi ikna etmek için Adil hocanın durumunun kötüleştiğini söyler. O sırada Ali’nin aklına bebeği göndermemek için bir fikir gelir. Bakalım, Ali bebeğin evlatlık verilmemesi için ne yapacak?

Mucize Doktor 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali İşinden İstifa Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler