Ana SayfaDizilerMucize Doktor 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali İşinden İstifa Ediyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali İşinden İstifa Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, merakla beklenen 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, Ferda’yla duygusal bir konuşma yapıyor ve onun babasının ameliyatına onay vermesini sağlıyor. Adil hocanın beynindeki tümör 24 saat süren bir ameliyatla alınıyor. Beliz, Kıvılcım’ın bebeğini istemiyor ve onu evlatlık verilmek üzere yetimhaneye veriyor. Ali, bebeğin gitmesini istemiyor ve arabanın önüne yatıyor. O sırada Adil hocanın rahatsızlandığını öğreniyor. Hem de aklına bebeği göndermemek için bir fikir geliyor. Mucize Doktor 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali işinden istifa ediyor. Tanju onu, geri işe alacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Ali İşinden İstifa Ediyor!

Mucize Doktor dizisinin 32. bölüm 1. fragmanında; Ali, Tanju&ya istifa ettiğini açıklıyor. Ferman Ali’ye, onunla çalışmanın çok güzel olduğunu söyleyip vedalaşıyor. Adil hoca, kendisine geliyor. Hastaneye gelen bir kız çocuğu, geçirdiği ameliyatlardan sonra bacaklarının eski sağlığına kovuşacağından ümidini kesiyor ve bacaklarının kesilmesini istiyor. Hastane, bu durumda Ali’ye ihtiyaç duyacak mı?

İşte Mucize Doktor 32. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferda, uzun zamandır babasından ayrı olduğu için ona içten içe öfke duyduğu için onun ameliyat olması için onay vermiyor. Ancak Ali, herkesi toplayıp onun ailesi olacaklarını söylüyor. Ferda, bu konuşmadan sonra babasının ameliyatı için imza vermeye razı oluyor. Adil hocanın ameliyatı 24 saat sürüyor.

Öte yandan Doruk Ali’ye, bir bakışta herkesin röntgenini çekebildiğini öğrendiğini, kendisininkini de çekmesini istiyor. Ali ise ona, göründüğü gibi olmadığını acı çektiğini söylüyor. Ekip canla başla onu kurtarmak için çalışıyor. Sonunda, Adil hocanın beynindeki tümör alınıyor. Ferman hoca, ne kadar konuşsa da Beliz’i Kıvılcım’ın bebeğini göndermemesi için razı edemiyor.

Beliz, bebeği çocuk esirgeme kurumuna vermeye karar veriyor. Bebeği almak için görevliler hastaneye geliyor. Ali, arabanın önüne kendisini atıp o bebeği götürmelerine izin vermeyeceğini söylüyor. Ferman, Ali’yi ikna etmek için Adil hocanın durumunun kötüleştiğini söylüyor. O sırada Ali’nin aklına bebeği göndermemek için bir fikir geliyor. Bakalım, Ali bebeğin evlatlık verilmemesi için ne yapacak?

Mucize Doktor 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kıvılcım’ın Bebeğinin Gönderilmesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler