Ana SayfaDizilerYeni Hayat 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Timur Adem Hakkında Araştırma Yapmaya...

İlgili Postlar

Yeni Hayat 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Timur Adem Hakkında Araştırma Yapmaya Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yeni Hayat, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yasemin, kendisine gelen görüntüleri kimin gönderdiğini bulmaya çalışıyor. Fatma, Yasemin’e yardım ediyor. Yasemin, Sapanca’daki panele katılmak için Timur’dan zor izin alıyor. Orada Yasemin’in, kadına şiddet konulu panelde onun fotoğrafını gören Timur, sinirleniyor. Panelden sonra, Yasemin’e Adem’in aralarında olanlardan haberi olduğundan şüphelenip arabayı hızlı sürmeye başlıyor. Yasemin’de, emniyet kemerini çıkarıp ondan bir yere çarpmasını istiyor. Yeni Hayat 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Timur, Adem hakkında araştırma yapmaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Timur Adem Hakkında Araştırma Yapmaya Başlıyor!

Yeni Hayat dizisinin 6. bölüm 1. fragmanında; Ahmet’in ölüsü Timur’un evinin önünde bulunuyor. Yasemin, onun ölümüne neden olduğu için suçluluk duyuyor. Adem, işin başında Kundizi olduğunu öğreniyor. Ece, Kunduzi’nin fotoğrafını gösterip kendisine pamuk şeker alan adamın o olduğunu söylüyor. Timur, Bekir’den Adem hakkında bilgi toplamasını onun yumuşak karnını bulmasını istiyor. Onun neresinden vuracağını bilmek istiyor.

İşte Yeni Hayat 6. bölüm 1. fragmanı…..

https://youtu.be/sF12VA7zwNI

YENİ HAYAT 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin, kendisine Adem’le çekilen videoyu kimin gönderdiği bulmaya çalışıyor. Fatma Yasemin’e, her şeyi bildiğini, evde kimsenin duymadı sesleri duyduğunu ve onun saklamaya çalıştığı izleri de gördüğünü söylüyor. Yasemin, Fatma’ya kendisine birinin tehdit amaçlı video gönderdiğini söylüyor. Fatma, bunu yapanın Gökçe olabileceğini söyleyip ona yardım ediyor.

Gökçe’nin tabletini ve telefonunu karıştırmayı başarıyor. Öte yandan, Kunduzi, Adem’in kızına pamuk şeker alıp onu kaçırmaya çalışıyor. Yasemin, Sapancada bir panel olduğunu ve kendisinin de oraya konuşmacı olarak katılacağını Timur’a söylüyor. Timur önce, buna izin vermiyor. Ama sonra onu Adem’le Sapanca’ya gönderiyor.

Timur, panele katılıyor ve panelde kadına şiddet temasının işlendiğini ve Yasemin’in fotoğrafını görünce sinirleniyor. Ama belli etmeden onun konuşması biter bitmez ayağa kalkıp alkışlıyor. Gökçe. evin önünde Ahmet’in ölüsünü buluyor. Nevin ise, kendisini tehdit eden Ferda’yı susturmak için bileziklerini satıyor.

Panel bittikten sonra Timur, Adem’e karısını kendisinin götüreceğini söylüyor. Arabaya biner binmez Timur, Yasemin’e aralarında olanları Adem’e anlatıp anlatmadığını soruyor. O da anlatmadığını söylüyor. Gaza basmaya devam eden Timur’u, Yasemin durdurmuyor. Hatta hada fazla gaza basıp kaza yapmasını istiyor.

Yeni Hayat 5. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Yasemin Kadına Şiddete Karşı Konuşma Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler