Ana SayfaDizilerİyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sarp Leyla'yı Aklından...

İlgili Postlar

İyi Günde Kötü Günde 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sarp Leyla’yı Aklından Çıkaramıyor!

Star Tv’nin yeni dizilerinden İyi Günde Kötü Günde, 4. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla, Sarp’a bundan sonra işinin başında olacağını ve onun gözünün içine baka baka onun düğününü yapacağını söyler. Bu arada Sarp’ın okuldan arkadaşı gelir. Onun Leyla’yı da tanıdığını da görünce Melisa çok şaşırır. Melisa’nın kardeşinin Leyla’ya aşık olaması ortaya çıkınca Sarp, ne yapacak? İyi Günde Kötü 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sarp, Leyla’yı aklından çıkaramıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Sarp Leyla’yı Aklından Çıkaramıyor!

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 4. bölüm 2. fragmanında; Leyla ile Sarp’ın, birbirlerine deli gibi aşık olduğunu bilen arkadaşı onların ayrılmalarına anlam veremiyor. Ona, düğün gecesi ne olduğunu neden Yasemin’i bırakıp gittiğini soruyor. Yasemin Sarp’a,onu Melisa ile birlikte görünce üzülmediğini söylüyor.

İşte İyi Günde Kötü Günde 4. bölüm 2. fragmanı….

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, Sarp’la konuşmaya gittiğinde fenalaşıp bayılır. O sırada Melisa. içeri girer. Sarp, onu dışarı çıkarmak için elinden geleni yaptığı sırada, mumlar düşüp tutuşur. Sarp, Leyla’yı dolabına saklamıştır. Leyla, kendine geldiğinde dolapta onun gemi maketini sakladığını görür. Bu olaydan sonra, Leyla ne yapmak istediğini işaretlere bağlar.

Kendisine ne işaret verilirse ona göre davranacağına inanır. Sarp, Melisa ile yaşayacakları evin organizasyonunda yer alacağını söyler. Leyla, ona bunu yaptığına pişman eder. Sarp’ı kıskandırmak için hayatında biri olduğunu söyler. Melisa, çıkacakları yemeğe Leyla’yı ve erkek arkadaşını da davet eder.

Kimseyi bulamayan Leyla, Adem’i erkek arkadaşı olarak yemeğe getirir. Adem, konuşunca her şey biter. O kadar utanan ve Adem içinde üzülen Leyla, mikrofonu alıp gözyaşları içinde yanık bir türkü söyler. Melisa, Leyla’nın neden böyle bir şey yaptığına anlam veremez. Sarp’ın kendisini uzaklaştırmak için yaptığı iş teklifini öğrenen Leyla, düğün organizasyonu toplantısına başı dik girer.

Sarp, bu duruma çok üzülür. Toplantıya katılan Sarp’ın annesi ise Leyla’yı tanımaz gibi davransa da tanır. Leyla’da kendisini onun gözüne sokmak için her şeyi yapar.

yi Günde Kötü Günde 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Melisa Sarp’ın İlk Yalanını Yakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler