Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Koçovalı Kardeşlerden Cengiz'e Gövde...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Koçovalı Kardeşlerden Cengiz’e Gövde Gösterisi Geliyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 5. bölümüyle 5 Ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali adamlarına, sabaha kadar Erdenet ailesinin neyi varsa kendisine getirilmesini ister. Efsun’un babaannesi Yamaç’ın bir an önce yok olmasını ister. Yamaç’tan hamile olan Efsun ise, derin bir iç çeker. Emir’in Yamaç’a bıraktığı defter Selim’in eline ulaşır, Yamaç, Cengiz’in yanında olduğu sürede Çukur’u koruyamayacağını, ama onu yok ederse Çukur’un huzur bulacağını anlar ve Cengiz Erdenet’i indirmeyi kafasına koyar. Çukur 4. sezon 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Koçovalı kardeşlerden Cengiz’e gövde gösterisi geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Koçovalı Kardeşlerden Cengiz’e Gövde Gösterisi!

Çukur dizisinin 4. sezon 5. bölüm 2. fragmanında; Cengiz, av partisi yapıyor. Arık Yamaç’a onun bu kadar kolay satılacağını tahmin etmediğini söylüyor. Vartolu, Selim ve Cumali, Cengiz’in partisinin altını üstüne getiriyor. Duvara da kocaman bir Çukur’un amblemini asıyorlar. Cengiz’in kafasına bir silah dayanıyor. O silahı çeken Yamaç mı?

İşte Çukur 4. sezon 5. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Karaca, Azer’e babaannesinin verdiği silahı doğrultup. dedesinin kanının onun elinde olup olmadığını sorar. Oda bilmediğini söyler. Azer, dedesini öldürmek için kimlerle iş birliği yaptığını tek tek anlatır. O isimler arasında Akın’ın da olduğunu söyler. Karaca, gözünü kırpmadan sevdiği ve evlendiği adamı vurur. Azer, kanlar içinde yere yığılır. Karaca. Azer’in başının altına yastık koyup ağlar.

Daha sonra kanlı gelinliğiyle oradan kaçar. Azer’in kardeşleri Koçovalılar’ın evini basar. Karaca ise, sabah dedesinin her zaman kendisine aldığı şemsiyeli şekeli alıp onun mezarına gider. Cengiz, Yamaç’ı yanında olması için zorlar. Olmadı, onu ailesinin mezarlığına götürüp tek tek mezarları yıktırır. Sıra babasının mezarına gelince Yamaç, teklifini kabul eder.

Cengiz, kaçırılan Arık’ı kurtarmasını ister. Yamaç, Vartolu’dan yardım ister ve beraber Arık’a kurulan tuzağı bozup adamları öldürür. Ancak tuzakta Arık’ı bulamazlar. Yamaç Cengiz’e, Arık’ı kurtaramadığını söylediği sırada o içeri girer. Bu arada Efsun’da Yamaç’tan hamile kalır. Nehir ise, kendi isteğiyle akıl hastanesine tekrar yatar.

Çukur 4. Sezon 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç’ın Cengiz’i Öldürmekten Başka Çaresi Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler