Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’in son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Nefes kesen mücadelenin sonunda MasterChef 2020’nin 7. hafta 2. dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Sonrasında Bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve 3. eleme adayı belirlendi. MasterChef 2020 7. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2020’nin yayınlanan yeni bölümde oynanan haftanın 2. dokunulmazlık oyununda takımlar, konspetlerini açıkladı. Mavi takım, yurt dışında gelen özel konuklar için “Protokol” menüsü yaparken, Kırmızı takım ise “Barbaros’un düğünü” adlı bir konsept menüsünü yaptılar. Şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaparken aynı zamanda menünün, konseptlere uygun olup olmadığını da göz önünde bulundurdular.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler değerlendirmelerini yaptıktan sonra beğendikleri yemekleri tek tek açıkladılar.

Soğuk başlangıç da, Kırmızı takımın yemeği beğenildi.
Çorba da, Kırmızı takımın yemeği beğenildi.
Ana yemekte, Mavi takımın yemeği beğenildi.
Ara sıcak de, Kırmızı takımın yemeği beğenildi.
Tatlı da ise, Mavi takımın tatlısı daha çok beğenildi.

3’e 2’lik skorla haftanın ikinci dokunulmazlığını Kırmızı Takım kazanmış oldu. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takıp ise bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık oyununda mavi takım yarışmacılarından, yapılması istenen yemek, Mehmet şefin özel tarifi olan, Surf and Turf oldu. Yarışmacılar, zamana ve takım arkadaşlarına karşı büyük bir mücadele verip, Mehmet şefin tabağına en yakın olanı hazırlamak için ter döktüler. Tanya, oyun sırasında rahatsızlandı ve değerlendirmeye alınmadı. Şefler, tadım sonrasında iki kişiyi çağırdı. Bu isimler Uğur ile Sefa oldu. Bu iki yarışmacı arasından ise en iyi tabağı yapan ise Sefa, oldu ve bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Sefa, ilk eleme adayı olarak Uğur’un ismini verdi. Uğur 3. eleme adayı oldu. Mavi takım, 4. eleme adayını belirlemek için aralarında oylama yaptılar. En çok oyu alan yarışmacı ise bu hafta yarışmaya yeni katılan Didem oldu. Didem, haftanın 4. eleme adayı olmuş oldu.

MasterChef 2020 7. Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler