Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan Yaptığının Cezasını Çekecek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan Yaptığının Cezasını Çekecek Mi?

Atv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 66. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hünkar, Demir’in Sevda’ya Hatip ağanın konağını satın aldığını öğrendikten sonra, şirketteki hisselerini Yılmaz’a satmak istiyor. Fekeli, Yılmaz’ın bunun yapmasına engel olmaya çalışıyor. Yılmaz ile Züleyha, sık sık buluşup Almanya’ya kaçma planları kuruyor. Fikret Fekeli’nin gelmesi Behice’yi huzursuz ediyor. Onun bir sahtekar olduğunu düşünüyor. Demir, karısını Müjgan’ın öldürmek istediğini anlıyor ve silahın ruhsatının Yılmaz’a ait olduğunu ispatlıyor. Müjgan, yaptığının cezasını çekecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan Yaptığının Cezasını Çekecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 67. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sabahattin’in düğününde Demir’in Sevda’nın ikinci annesi olduğunu açıklamasından sonra Hünkar, herkese artık öyle bir oğlunun olmadığını ilan ediyor. Şermin ise, Jülide’nin başından kırmızı boya boşaltıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 66. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hünkar, Demir’i evlatlıktan ret ettiğini açıklıyor. Hatip ağanın ölümünden sonra Naciye, konağı satışa çıkarıyor. Demir, o konağı Sevda’ya hediye ediyor. Hünkar, bunu arkadaşlarından öğrenince Yılmaz’ı arayıp hisselerini dörtte bir fiyatına ona satmak istediğini söylüyor. Yılmaz, bu teklifi kabul ediyor.

Fekeli, Fikret’in gelmesinden sonra Yılmaz’a açtığı evlatlık davasını geri çekiyor. Bu durumda Fekeli’nin tek varisi Fikret oluyor. Behice, 30 yıl sonra ortaya çıkan Fikret’in bir dolandırıcı olabileceğinden şüpheleniyor ve araştırmaya başlıyor. Şermin’e giden Behice, Fikret’in kendisine sorular sorduğunu kendisinin de tek tek o sorulara cevap verdiğini anlatıyor.

Fekeli, Yılmaz’ın Hünkar’ın hisselerini almasını ana oğul arasına girmesini istemediğini söylüyor. Yılmaz ile Züleyha, sık sık görüşüp Almanya’ya kaçma planları kuruyor. Gülten ile Züleyha’nın konuşmalarını duyan Şermin, Demir’in yanına koşuyor. Ona Züleyha’nın intihar etmediğini, onu Müjgan’ın vurduğunu duyduğunu anlatıyor.

Demir, emniyet müdürünün yanına gidip, karısını vuran silahın ruhsatının kime ait olduğunun bulunmasını istiyor. Silahın ruhsatı Yılmaz’ın üzerine çıkıyor. Demir, elindeki ruhsatla Fekeli’nin konağına gidip Yılmaz’ın karşısına çıkıyor ve ona karısını vuranın Müjgan olduğunu söylüyor. Hem Fekeli, hem de Yılmaz donup kalıyor.

Bir Zamanlar Çuukrova 66. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan’a Hapishane Yolu Görünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler