Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çuukrova 66. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan'a Hapishane Yolu Görünüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çuukrova 66. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan’a Hapishane Yolu Görünüyor!

Atv’nin reytingleri alt üst eden dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 66. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Oğlunun Sevda’yı ikinci annesi olarak ilan etmesinden sonra, Hünkar öfkeden deliye döner ve Demir’i evlatlıktan ret eder. Öfkeyle, holdingdeki hisselerini Yılmaz’a vermeye karar verir. Fekeli, yeğeni Fikret Fekeli’yi herkesle tanıştırır. Yılmaz ile Züleyha, sık sık görüşmeye başlar ve kendilerinden çalınan hayatı geri almak için planlar yapar. Demir ise, Sevda’ya bir konak alıp onu oraya yerleştirir. Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Müjgan’a hapishane yolu görünüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan’a Hapishane Yolu Görünüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm 2. fragmanında; Demir, karısını vuran silahın Yılmaz’a ait olduğunu ve Müjgan’ın Züleyha’yı öldürmek istediğini anlıyor. Elindeki raporla, Fekeli ve Yılmaz’ın karşısına çıkıyor. Ona, başkalarının şirketine musallat olma yerine karısını hapishaneden nasıl kurtaracağının düşünmeye başlamasını söylüyor. Durumu anlayan Müjgan, ne yapacak?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 66. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1311331469172727811

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 65. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülten, Züleyha ile Yılmaz’ı kurtarmak için yalan yemin eder. Züleyha’nın hava almaya çıktığında düştüğünü ve Yılmaz’ın onu kurtardığını söyler. Hastaneden çıkan Züleyha, konağa gelip çocuklarına kavuşur. Gülten’den yardım isteyen Züleyha, Adnan’ı Yılmaz’la görüştürür. Züleyha, Müjgan’ın kendisini öldürmeye çalıştığını Yılmaz’a anlatır ve ikili aralarında bir plan kurar.

Yılmaz, eve gidip Müjgan’ın Züleyha’yı öldürmeye çalıştığı için ondan hesap sorar. O ise inkar ediyor ve Fekeli de araya girince hata yaptığını söyleyip Müjgan’dan özür diler. Öte yandan, Demir konağa geldiğinde annesi tarafından içeri alınmaz. Hünkar oğluna, Sevda’nın yanına gitmesini söyler.

Akabinde Hünkar, Adnan Yaman Holding’in ismini Hünkar Yaman olarak değiştirip rahmetli eşinin fotoğrafını duvardan indirir. Fekeli, kendisini soran ve çevresinde dolanan biri olduğunu öğrenip onu otelde bulur. Bulduğu kişi ise, yeğeni çıkar. Sabahattin ile Julide’nin evleneceklerini öğrenen Şermin, akşama kadar içip düğünü basmaya gider.

Ama Demir’in kolunda Sevda’yla düğüne geldiğini görünce durumu koşup Hünkar’a yetiştirir. Hünkar, elinde hediyesi düğüne gittiğinde oğlunun ahaliye Sevda’nın babasının yadigarı, kendisinin ikinci annesi olduğunu tanıttığına şahit olur.

Bir Zamanlar Çukurova 66. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar’ın Kararı Demir’i Çok Kızdırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler