Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi'nin Benal...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Mehdi’nin Benal Yüzünden Arası Bozuluyor!

Tv’8’in gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep ile Mehdi, birbirlerine gerçekten aşık olup birlikte uyanmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Balayından dönen çift, Benal’in yataklarında yattığını görüyor. Zeynep, Benal’in huzurlarını kaçırmak için eve geldiğini zannedip onu evde istemiyor. Nermin, Ekrem’in büyük vurgunundan sonra peş parasız kalıyor. Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep ile Mehdi’nin arası Benal yüzünden bozuluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep İle Mehdi’nin Arası Bozuluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 1. fragmanında; Benal’in eski kocasından tehdit telefonları aldığına kimse inanmamıştı. Ama adam gerçekten Benal’i evden çıkar çıkmaz kaçırıyor. Mehdi, onu kurtarmak için adamı bulup Benal’i onun elinden kurtarıyor. Zeynep ise, Mehdi ile evliliğinde gerçek mutluluğu bulmak için bahanelerin bitmeyeceğinin farkına varıyor. Bakalım bundan sonra Zeynep, Mehdi ile evliliğini nasıl devam ettirecek?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 14. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/R5EDQ-h-XC4

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, balayından Mehdi’yle mutlu bir şekilde eve dönüyor. Odalarına girdiklerinde Benal’in yatak odalarında yattığını görüp şok oluyor. Müjgan, Benal’in eski kocası tarafından tehdit edildiğini ve onun karnında kendi kanlarından bir bebek olduğu için eve aldığını söylüyor. Zeynep, onun yattığı odada yatamayacağını söyleyip annesinin kaldığı odada yatmaya başlıyor.

Ekrem, Nermin’i peş parasız dünya kadar borçla terk edip gidiyor. Nermin, Zeynep’e üzülmemesi için durumunu anlatmıyor. Bir ev kiralayıp kirasını bile ödeyemiyor. Faruk ise, babasının Emine ile olan ilişkisine onay vermeyip onun, Selin’le evlenmesi için baskı yapıyor. Emine, Faruk’un kendisine başka bir ev açacağını duyunca onu takibe alıyor ve onu Selin’le el ele yakalıyor.

Zeynep, ilk kez Benal’e sesini yükseltip onun, bebeğini kullanarak önce annesinin yanında çalıştığını sonra Mehdi’ye yakın olmak için eve yerleştiğini söylüyor. Benal ise, evi terk ediyor. Yolda gerçekten eski kocası onun önüne geçip Benal’i kaçırıyor. Mehdi, eve geldiğinde Benal’e ulaşamadıklarını ve onun Zeynep’in konuşmalarından sonra evi terk ettiğini öğreniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Doktor Hanımdan Yardım Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler