Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda'nın Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serkan Eda’nın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Serkan ile Eda, birbirlerine karşı aşklarını itiraf ediyor. Eda, okulu arayıp iki aylığına eğitimine ara veriyor. Ayten, Eda’nın durumundan onun Serkan’la görüştüğünden şüpheleniyor. Aydan’da oğlunun Eda ile görüştüğünü öğreniyor. Alptekin bey, yıllar önce taşeron firmaya verdiği işte ölen karı kocanın, kızının kim olduğun araştırıyor. O kızın Eda, olduğunu ortaya çıkıyor. Sen Çal Kapımı 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Serkan, Eda’nın kim olduğunu öğrenecek mi? Öğrenirse ne olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Serkan Eda’nın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Sen Çal Kapımı 13. bölüm 1. fragmanında; Alptekin bey, Aydan’a, o unutamadığı kazada ölen karı kocanın kimsesiz kalan kızının kim olduğunu bulduğunu onunda Eda, olduğunu söyledikten sonra onların bir an evvel ayrılması gerektiğinin kararını veriyorlar. Bu durumu, Serkan’a nasıl söyleyeceklerinin derdine düşüyorlar. Eda ile Serkan, aşkı bu durumda sallantıya giriyor.

İşte Sen Çal Kapımı 13. bölüm 1. fragmanı….

SEN ÇAL KAPIMI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Serkan, baktı ki Eda, kararında kararlı gururu bir yana bırakıp onu İtalya’ya gitmeden önce yakalayıp aşkını itiraf ediyor. Selin ise, onun buluşmak istediği yerde saatlerce bekliyor. Ama Serkan gelmeyince, çok üzülüyor. Eda, valiziyle tekrar eve dönünce, halası seviniyor. Ama onun bu mutluluğun nedenini çok merak ediyor.

Aydan’da, Serkan’ın mutlu bir şeklide telefonda biriyle görüştüğünü görüp, Selin ile barıştığını zannediyor. Ferit, artık Selin’e güvenmiyor ve onu takibe alıyor. Onu, yolda görüyor ve aradığında Selin, Ferit’e şirkette olduğunu söyleyip, Serkan ile görüşmeye gidiyor. Selin. Serkan’a, onu saatlerce beklediğini ve onun kararıyla Ferit’i terk edebileceğini söylüyor.

O konuşmayı Ferit, duyuyor ve fenalaşıyor. Derin, onu fenalaşmış bir vaziyette görüp yardım ediyor. Ferit, Derin’e duyduklarını anlatıyor ve bu konuşmaların aralarında kalmasını istiyor. Düğün günü geliyor. Serkan, Eda ile birlikte düğüne gidiyor. Selin, nikah memurunun cevabına evet diyor. Sıra Ferit’e gelince, evet diyemiyor. Ferit, Selin’e, bunu şu anda yaptığı için özür diliyor ve onun kendisini değil Serkan’ı sevdiğini söylüyor.

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Nikah Masasında Hala Serkan’dan Cevap Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler