Ana SayfaDizilerRamo 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Kaçırılınca Cihangir'in Ramo'ya Karşı Kozu...

İlgili Postlar

Ramo 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sibel Kaçırılınca Cihangir’in Ramo’ya Karşı Kozu Kalmıyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ramo, 14. bölümüyle  yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cihangir, oğlunun öldüğünü öğrenir. Ramo’nun abisi çatışma sırasında vurulur. Cihangir, Ramo’nun helvasını yaptırıp ona yedirmek için onu karşısına getirtir. Başına büyük bir bela alan Ramo, bu ölümcül maceradan sağ salim kurtulabilecek mi? Ramo, 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sibel, kaçırılınca Cihangir’in Ramo’ya karşı kozu kalmıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sibel Kaçırılınca Cihangir’in Ramo’ya Karşı Kozu Kalmıyor!

Ramo dizisinin 14. bölüm 2. fragmanında; Cihangir, herkesi toplayıp oğlunun katili onlardan biri olduğunu söylüyor. Yavuz, Ramo ile birlikte hareket ediyor. Cihangir. Ramo’nun zayıf noktası Sibel’i elinde tutmaya çalışırken, onun kaçırıldığını öğreniyor.

İşte Ramo 14. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, Taner’in kız kardeşini buluyor ve onun arabasıyla düğün yerine girmeyi başarır. Tüm korumaları alt eden Ramo, Cihangir’in karşısına dikilir. Taner, Ramo’nun elini ayağını bağlatıp tam onu öldürecekken, ona yapamayacağını çünkü, arabada orayı havaya uçuracak bir bomba olduğunu söyler.

Cihangir, arabanın bagajında Altan’ı görünce ona, kendisinde ne istiyorsa verebileceğini Sibel’e bakarak söyler. Ramo ise, alacak verece kapandı deyip dönüp gider. Akşam, Sibel Taner’e bıçak çekip Ramo’yu öldürmeden yatağına giremeyeceğini söyler. Sibel, Taner’in Ramo’yu öldürmek için adam tuttuğunu öğrenip onu bulur.

Ramo, Sibel’i dinlemiyor bile. Sibel, her şeyi onun için yaptığını anlatır. Ama Ramo, o gelinliği giydiğinde kendisini öldürdüğünü söyler. O sırada Taner geliyor ve Ramo’ya tehditler savurup gider. Ramo’nun telefonuna Sibel’in ağzından bir mesaj gelir. Son anda ölüm tuzağı olduğunu anlayan Ramo, adamı öldürür.

Ramo’dan altın sevkıyatı yapması istenir. Taner, polise sevkıyatı ihbar edip Ramo’yu tutuklatmak ister. Polisler geliyor ama teknede altın bulamaz. Altınları kamufle etmeyi başaran Ramo, sahibine teslim eder. Bu arada Cihangir, Ramo’yu hapisten kimin kurtardığını anlamak için Yavuz’u görevlendirir.

Ramo, Cihangir’in bir zamanlar dostu olan ve hapse attırdığı adam tarafından kurtarılmıştır. Taner, Yavuz’dan Ramo’yu getirmesini ister. Sibel’in kafasına silah dayadığı sırada Ramo içeri giriyor ve Taner’i vurup öldürür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler