Ana SayfaDizilerBaraj 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık'ın Nazım Olmadığını Acı Bir...

İlgili Postlar

Baraj 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ın Nazım Olmadığını Acı Bir Şekilde Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 8. bölümüyle 6 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tarık, Nehir’in önünde diz çöküp ona evlenme teklif eder. Nazım, Tarık’ın Nehir’e evlenme teklifi ettiğini öğrenip ona bıçak çeker. Bunu daha önce yaptığını ve yine yapabileceğini söyleyip onu tehdit eder. Baraj 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, Tarık’ın aslında Nazım olmadığını acı bir şekilde öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Tarık’ın Nazım Olmadığını Acı Bir Şekilde Öğreniyor!

Baraj dizisinin 8. bölüm 2. fragmanında; Tarık, Nehir’i elde etmeyi başarıyor ve onunla birlikte oluyor. Sabah uyandıklarında onun, nasıl bir insan olduğunu öğrendiğini. kandırmak için gelip kandırıldığını söyleyip, kendisinini Nazım olmadığını itiraf ediyor. O yüzü yaralı kişinin Nazım olduğunu söylüyor.

İşte Baraj dizisinin 8. bölüm 2. fragmanı..

BARAJ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Zerrin, Nazım’la konuşmak için şantiyeye gider. Ona Nehir’in aklını karıştırmamasını söyleyip orayı terk eder. Nehir, Zerrin’in kendisini hasta numarasıyla kandırdığını düşünüp onun odasına girmek için resepsiyondan izin alır. Zerrin’in odasına giren Nehir. onun tahlillerini bulup gerçek olup olmadığını soruşturur ve tüm tahlillerle raporların sahte olduğunu anlar.

Gidecek yeri olmadığı için Tarık’ın yanına gider, Bu arada, Nazım’ın Tarık’ı kaçırmasının görüntüleri ortaya çıkar. Kemal bey Tarık’a ,kızı Fulya’nın onu unutamadığını, onun kızını gerçekten sevip sevmediğini sorar. Tarık esi, evet demekten başka çaresi kalmaz. Zahra, hamile olduğunu öğrenir.

Çocuğun babasının Tarık olduğunu düşünerek onun kapısını çalar ve ondan hamile olduğunu söyler. Bu durum Tarık’ın umurunda bile değildir. Tarık, durumu geçiştirip yine Nehir’le buluşup ona kur yapar. Kemal bey, Tarık’a  şantiye de çalışmasına müsaade eder ve mesai saatlerini de serbest bırakır. Ama onun kaçmaması için peşine adam tutar.

Zerrin ise, Nehir’i, Nazım’dan ayırmak için plan kurmaya başlar. Nehir, aslında bir dolandırıcı olduğunu Tarık’a, itiraf etmek için onun yanına gider. Tarık, daha onu dinlemeden Nehir’i öper. O anda Nazım, onları öpüşürken görüyor.

 Baraj 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’ın Evlenme Teklifini Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler