Ana SayfaDizilerZümrütüanka 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Abbas'ın Kurduğu Tuzağı Hatırlıyor Mu?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zümrüt Abbas’ın Kurduğu Tuzağı Hatırlıyor Mu?

Fox Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Zümrütüanka, 13. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zümrüt, arkasından oynanan oyunların farkına varır. Annesinin bir konak karşılığında imza atıp Serhat’tan boşadığını anlayıp her yeri yıkıp döker. Zümrüt, Serhat’a yüzüğünü verip konağı terk eder. Serhat ile Deniz, Işık’ı Cihan’ın yanında mutlu bir şekilde bulur. Yanlarında da Zümrüt vardır. Serhat, yaptığı büyük hatayla hem karısını hem de kızını mı kaybedecek? Zümrütüanka 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zümrüt, Abbas’ın kurduğu tuzağı hatırlıyor mu?

Cumartesi Dizileri 2020

Zümrüt Abbas’ın Kurduğu Tuzağı Hatırlıyor Mu?

Zümrütüanka 13. bölüm 2. fragmanında; Zümrüt, sosyal hizmetlerden gelen görevlilere Işık’ın bakıcısı olduğunu söylüyor. Abbas ise, Zümrüt’ün her şeyi hatırlamasından korkmaya başlıyor. Serhat, Cihan’dan Zümrüt’ü kıskanıyor. Cihan, Serhat’a savaş açıyor. Zümrüt’ü istediği zaman göreceğini söyleyen Cihan, bu savaşta tarafını belirlerse iyi olacağını söylüyor.

İşte Zümrütüanka 13. bölüm 2. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, Serhat’ın bir kızı olduğunu duyduktan sonra tekrar bayılır. Abbas’ın verdiği ilaçlarla Zümrüt, gerçekle hayali ayırt edemez duruma gelir. Uyandığında kızın Serhat’ın kızı olduğunu hatırlar. Ama Deniz’in kim olduğunu sorar. Ancak kimseden bir cevap alamaz. Meliha, ablasına yardım eder ve Abbas’ın oğlundan Cihan’ın adresini öğrenir.

Zümrüt, Cihan’ın yanına gidip, ondan gerçekleri anlatmasını ister. Çünkü, o da Işık’ın gerçek babası olduğunu haykırıyordu. Cihan, gerçekleri Serhat’tan öğrenmesinin doğru olduğunu söyler. Israr edince, eşinin çocuğunun olmadığını ve Deniz’den Işık’ı aldıklarını söylediği sırada Zümrüt fenalaşır.

Cihan onu, hastaneye götürür. Hastanede Zümrüt, kocasının soy adını taşımadığını anlar. Yine de Serhat’la evli olmadığı aklına gelmez. Cihan, sosyal hizmetlere gidip Serhat’ın Işık’ı alması için formalite evlilik yaptığını ve eski karısıyla aynı konakta yaşadığını söyleyip onu şikayet eder.

Serhat, tekrar fenalaşan Zümrüt’ü hastanede bırakıp eve gider. Zümrüt ise, Işık’ın babasına yaptığı resmi ona götürür. Eve dönünce bir gelinliğin içeri alındığı görüp Deniz’in odasına girer ve Serhat’la Deniz’in evlilik cüzdanını görür. Sosyal hizmetlerden gelen görevliler salondayken Zümrüt, elindeki evlilik cüzdanıyla içeri girer.

 Zümrütüanka 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Hem Zümrüt’ten Hem De Kızından Mı Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler