Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'ı Kıskandırmayı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 34. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’in kaza geçirdiği haberini alır. Sonra ona bir şey olmadığını anlayınca rahatlar. Kuzey, koydaki kulübede yaşamaya başlar. Işıl’da onu yalnız bırakmaz. Sefer ise, rüyalarında altınlarını isteyen Selçuklu sultanını görür ve altınları alıp gitmeye çalışır. Burhan, Yıldız’a yakınlaşıp Kuzey’i kıskandırmaya çalışır. Şule, yine Yıldız’ın karşısına çıkar. Yıldız, onu doğduğuna pişman edeceğini söyleyince, Şule, üç beş aylık ömrüne mi göz diktiğini söyleyince denizi boylar. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Kuzey, Yıldız’ı kıskandırmayı başarıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldız’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 34. bölüm 2. fragmanında; Işıl, Kuzey’in yanından hiç ayrılmıyor. Bunu gören Yıldız’da Burhan’la yakınlaşıp Kuzey’e nispet yapmaya çalışıyor. Kuzey’e, yeni taktikler veren Işıl, Yıldız’ı kıskandırmak için onunla samimi davranıp müşteri gibi onun çalıştığı yere gidiyor. Yıldız, onlara öyle bir hesap getiriyor ki, gelip geleceklerine pişman oluyorlar.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, uyandığında yatağında Şule’yi bulur. Şule, ikisininde sarhoş olduğunu ve geceyi birlikte geçirdiklerini söyler. Kuzey, kızları toplayıp bu durumu Yıldız’ın öğrenmemesi için onların ağızlarını sıkı tutmalarını ister. Ama Şule, Kuzey’le aynı yatakta çekilmiş fotoğrafını çoktan Yıldız’a göndermiştir.

Nahide, Sefer, Poyraz ve Kamer, hazinenin yerini tespit eder. Hazine, Pembe’nin ölen kocasının mezarında çıkar. Pembe, mezarı kazdırmak istemez. Doktor Cihan ise, Pembe’yi eski kocasının mezarında görünce yüzüğü atmak ister. Sonunda Pembe, mezarın açılmasına razı olur.

Mezardan bir küp dolusu altın çıkar. Altınları gizlice götüren ekip paylaşmak için başlalar saymaya. Kuzey, Yıldız’la konuşmaya gider. Ama öfkeden deliye dönen Yıldız onunla konuşmak dahi istemez. Nahide, bunun Şule’nin bir oyunu ve onun hasta olmadığını bildiği için gidip onunla konuşur.

Oda, Yıldız’a metres deyince sinirlenen Nahide, Şule’ye okkalı bir tokat atar. Şule, yere yığılır. Kızlar, annelerini kendine getiremeyince babalarını arar. Kuzey, yolda gelirken Burhan’ın kurduğu tuzakla yoldan sapıp kaza yapar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule Yıldız’ın Sabrını Taşırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler