Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Kahraman Çukur'a Geri Mi...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Kahraman Çukur’a Geri Mi Dönüyor?

Show Tv’nin efsaneleşen dizisi Çukur, 4. sezon 5. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cengiz, av partisi yapar. Arık Yamaç’a onun bu kadar kolay satılacağını tahmin etmediğini söyler. Vartolu, Selim ve Cumali, Cengiz’in partisinin altını üstüne getirir. Duvara da kocaman bir Çukur’un amblemini asarlar. Cengiz’in kafasına bir silah dayanır. O silahı çeken Yamaç mı? Çukur 4. sezon 5. bölüm ön izleme yayınlandı. Kahraman, Çukur’a geri mi dönüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Kahraman Çukur’a Geri Mi Dönüyor?

Çukur dizisinin 4. sezon 5. bölüm ön izlemesinde; Selim ile Cumali, Kahraman’la hapishanede bir araya geliyor. Cumali, Kahraman’dan ‘Ela Gözlüm’ şarkısını çalmasını istiyor. Koçovalı kardeşler hapishaneye mi düştü? Yoksa daha önceden yaşadıkları mı akıllarına geliyor.

İşte Çukur 4. sezon 5. bölüm ön izlemesi..

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Karaca, Azer’e babaannesinin verdiği silahı doğrultup. dedesinin kanının onun elinde olup olmadığını sorar. Oda bilmediğini söyler. Azer, dedesini öldürmek için kimlerle iş birliği yaptığını tek tek anlatır. O isimler arasında Akın’ın da olduğunu söyler. Karaca, gözünü kırpmadan sevdiği ve evlendiği adamı vurur. Azer, kanlar içinde yere yığılır. Karaca. Azer’in başının altına yastık koyup ağlar.

Daha sonra kanlı gelinliğiyle oradan kaçar. Azer’in kardeşleri Koçovalılar’ın evini basar. Karaca ise, sabah dedesinin her zaman kendisine aldığı şemsiyeli şekeli alıp onun mezarına gider. Cengiz, Yamaç’ı yanında olması için zorlar. Olmadı, onu ailesinin mezarlığına götürüp tek tek mezarları yıktırır. Sıra babasının mezarına gelince Yamaç, teklifini kabul eder.

Cengiz, kaçırılan Arık’ı kurtarmasını ister. Yamaç, Vartolu’dan yardım ister ve beraber Arık’a kurulan tuzağı bozup adamları öldürür. Ancak tuzakta Arık’ı bulamazlar. Yamaç Cengiz’e, Arık’ı kurtaramadığını söylediği sırada o içeri girer. Bu arada Efsun’da Yamaç’tan hamile kalır. Nehir ise, kendi isteğiyle akıl hastanesine tekrar yatar.

Yamaç’ın amcasının mezarının boş olduğu anlaşılır. Acaba, İdris Koçovalı’nın kardeşi yaşıyor olabilir mi? Bu durum Koçovalıların da aklında soru işareti yarattı.

Çukur 4. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Koçovalı Kardeşlerden Cengiz’e Gövde Gösterisi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler