Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara 7. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Diziye Gökçe Bahadır Konuk Oluyor!

İlgili Postlar

Menajerimi Ara 7. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Diziye Gökçe Bahadır Konuk Oluyor!

Star Tv’nin ilginç hikayesiyle izleyicilerin gönlünü kazanan dizisi Menajerimi Ara, 7. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;; Çınar, Gökçe Bahadır‘ı başka bir ödül törenine yetiştirmeye çalışır. Ceylan, ajansa gelip şirketi tanımadığı birine sattığını açıklar. Ajanstaki herkes şirketi kimin aldığını merak etmeye başlar. Ceylan ise, sattığı kişiyi tanımadığını o kişinin onlarla kendisinin tanışmak istediğini söyler. Dicle, işten kovulur ve Kıraç onun kolundan tutarken herkes görür. Barış da, Dicle’yi kucağına alıp onsuz olamayacağını söyler. Menajerimi Ara 7. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Diziye, Gökçe Bahadır konuk oluyor.

Salı Dizileri 2020

Diziye Gökçe Bahadır Konuk Oluyor!

Menajerimi Ara 7. bölüm 1. ön izlemisinde; Cihan’ın menajerliğini yaptığı Gökçe Bahadır, sette ölüm sahnesi ile ekrana geliyor. Her bölümünde farklı bir ünlüyü konuk eden dizinin bu bölümünde Gökçe Bahadır, konuk oyuncu olarak katılıyor.

İşte Menajerimi Ara 7. bölüm ön izlemesi….

MENAJERİMİ ARA 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Kıraç, kayın pederinin şirketi almak istemesiyle büyük heyecan duyar. Ama Meyda’nın tek şartı kocasıyla arasında ne ilişki olduğunu anlayamadığı her taşın altından çıkan Dicle’yi işten çıkarmasını istemesidir. Kıraç, ajansı almak için Ceylan’la görüşür ve kayın pederi adına şirketi sakın alır.

Dicle, Kıraç’ın peşinden koşup, ona gerçekten Anlatya’ya kendisini görmeye geldikten sonra İstanbul’a mutlu mu döndüğünü sorar. Kıraç, önce anlamazlıktan gelir. Oda Feride hanımdan duyduklarından bahsettiğini söyleyince Kıraç, doğru olduğunu söyler. Dicle, gerçekten kendisini görmekten mutlu olduğunu bilseydi ona ‘gelme’ demeyeceğini söyleyip gözyaşlarına boğulur.

Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılır. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris’i çok şaşırtacak bir şey yapar. Bu esnada Boran Kuzum da çok istediği bir filmin oyuncu seçmelerine hazırlanır.  Çınar, ne yazık ki aşırı heyecanlanan Boran’ı sakinleştirmekte zorlanır.

Mayda, Kıraç’a ajansı satın aldığında Dicle’yi işten çıkarması konusunda baskı yapıyor. Kıraç bu konuda ne yapacağını bilemez. Dicle’nin kaderi şimdi Kıraç’ın ellerindedir.

Menajerimi Ara 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylan Ajansı Sattığını Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler