Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Melek'i Zehirliyor Mu?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Melek’i Zehirliyor Mu?

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Melek’in, velayet davasında Sancar’ın ailesi Nare’nin lehinde şahitlik ediyor. Sancar, Nare’nin babasından para karşılığı aldığı günlüklerini mahkemeye sunuyor. Mahkeme Melek’in geçici velayetini Sancar’a veriyor. Menekşe’nin, Melek’e yaptıklarını öğrenen Sancar, onunla boşanmak için dilekçe veriyor. Nare ve kızını pikniği götürün Sancar, orada Menekşe’den boşanacağını ve yüzüğünü alıp onun önünde diz çökeceğini söylüyor. Sefirin Kızı 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akın, Melek’i zehirliyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Akın Melek’i Zehirliyor Mu?

Sefirin Kızı 23. bölüm 1. fragmanında; Kavruk ile Neşe’nin kına gecesini fırsat bilen Menekşe, Akın ile iş birliği yapıyor. Akın, kalabalıktan faydalanıp içeri giriyor. Sancar, Melek’in dudakları morarmış bir şekilde buluyor ve kucağına alıp onu hastaneye yetiştirmeye çalışıyor. Nare ise, Sancar’a kızına sahip çıkamadığı için hesap soruyor.

İşte Sefirin Kızı 23. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahkeme günü geldiğinde Sancar, tüm ailesinin hisselerini birleştirip Sancar’a meydan okuyor ve Nare lehinde ifade veriyor. Sancar, Nare’nin babasına para teklif edip onun elinden kızına ait günlükleri alıyor ve kızını Sancar’a vermek istemediğini kanıtlıyor. Hakim, Melek’in, geçici velayetini Sancar’a veriyor.

Melek, psikologa evde yaşadıklarını anlatıyor. Sancar, Menekşe’nin gelinliğini kendisinin yırtıp Melek’in üstüne attığını öğreniyor. Menekşe ise, Akın’la görüşüyor ve Ceylan’ın hamile olduğunu Kahraman’ın o bebeği istemediğini onun bebeğini alıp Sancar’a verebileceğini söylüyor. Bebeğini aldırmak üzere olan Ceylan’la konuşan Menekşe, ondan bebeğini almak ve istediği zaman göreceği konusunda anlaşıyor.

Sancar, Gediz’in mekanını satın alıyor. Bunu duyan Gediz, yıkılıyor. Nare, Kahraman’ın karısının arabasıyla Müge ve Zehra’nın bulunduğu araca çarptıktan sonra öldüğünü, Zehra’nın sakat kaldığını ve sonrasında Kahraman’ın intikam almak için Müge’yi oraya kaçırıp ölüme terk ettiğini, beş gün sonra Gediz’in ablasını bulduğunu öğreniyor.

Sancar, Nare ve Melek, birlikte pikniğe gidiyor. Sancar, Menekşe’ye boşanma davası açıyor. Piknikte Nare’ye Menekşe’den boşanacağını ve bundan sonra bir aile olmak istediğini söylüyor.

 Sefirin Kızı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Menekşe’den Boşanıp Nare’yle Evlenmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler