Ana SayfaDizilerYasak Elma 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender İle Kaya Boşanıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 80. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender İle Kaya Boşanıyor!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, 79. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika, Ender ile abisini ayırmayı kafaya koyuyor. Yıldız, Halit’le birlikte Kaya ile Ender’i barıştırmak için bir yemek düzenliyor. Otelde kalmaya devam eden Kaya, Ender’e bir şans daha vermek istiyor. Şahika, Ender’in abisini, abisinin ise karısını aldattığını zannedeceği bir plan yapıyor. Bakalım gerçekten planı tutacak mı? Yasak Elma 80. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ender ile Kaya boşanıyor. Ender’in ilk işi Yıldız’la uğraşmak oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ender İle Kaya Boşanıyor!

Yasak Elma 80. bölüm 1. fragmanında; Ender ile Kaya, bir celsede boşanıyor. Şahika ise, Haluk’u bir delil bırakmaması konusunda tembihliyor. Kerim, Mert’in Yıldız’ın parasını aldığını öğreniyor ve iki arkadaş birbirlerine giriyor. Yıldız, Kaya’yla görüşüp Ender’i aldatmasını ona hiç yakıştıramadığını söylüyor. Ender, eski haline dönüyor ve Yıldız’a başka adamı severken Halit’le evlenmek üzere olduğunu yüzüne vuruyor. Halit, Yıldız’ın başka birini sevdiğini duyuyor mu?

İşte Yasak Elma 80. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 79. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Kaya’dan eve dönmesi için defalarca kere özür diliyor ancak o, otelde kalmaya devam ediyor. Şahika, Kerim’i sevgilisi olarak tanıtıp Mert’i kıskandırıyor. Yıldız, Halit ile görüşüp Ender ile Kaya’yı barıştırmak için evde bir yemek organize ediyor. Kaya, Ender’e bir şans daha vermek istiyor.

Bunu öğrenen Şahika, yeğenine şirketten hisse verip onunla yemeğe çıkıyor. Ender’in içeceğine uyku ilacı koyuyor ve onun uyumasını sağlıyor. Hizmetçiyi de ayarlayan Şahika, abisinin Ender’le görüşmek için eve geleceği anlarda eve bir adamını sokuyor. Kaya, eve geldiğinde birinin evden çıktığını görüyor ve yatak odasında Ender’i yarı çıplak uyuduğunu görüyor.

Ender’in, kendisini aldattığını düşünen Kaya, onu engelleyip otele gidiyor. Kaya’ya ulaşamayan Ender, otele gidiyor. Şahika, bir kadın tutup onun odasına gönderiyor. O sırada abisiyle aşağıda kahvaltı yapan Şahika, döndüğünde abisini masada bulamıyor.

Ender’de, Kaya’nın odasında bir kadınla karşılaşıp onun kendisini aldattığını düşünüp yıkılıyor. Kadın, Kaya’nın duşta olduğunu söylüyor. Ancak, Ender, Kaya ile asansörde karşılaşıyor.

 Yasak Elma 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika’dan Ender’e İkinci Darbe Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler