Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan...

İlgili Postlar

MasterChef 2020 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 7. haftasını da geride bıraktı. Duygu’nun kendisini bilerek diskalifiye etmesi bir önceki bölüme damgasını vurmuştu. Bu hafta elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacı alınmadı. Bundan sonra, her hafta bir yarışmacı elenecek ve azalarak finale gidilecek. Yarışmanın yeni bölümünde, MasterChef 2020. 8. haftasının ilk kaptanlık oyunu oynandı. Kazanan yarışmacı mavi takım kaptanı oldu ve kırmızı takım kaptanını belirledi. Sonrasında kaptanlar avantaj oyunuyla karşı karşıya geldi. Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı?

MasterChef’te Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef 2020 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 2020’nin 8. haftasının ilk gününde, 15 yarışmacı kaptanlık oyununda mücadele etmek için yerlerini aldı. Önlerine gelen kutuları açan yarışmacılar ton balığı ile karşılaştı. Şefler, yarışmacılardan yaratıcılıklarını kullanarak ton balığının ön planda bulunacağı yemek yapmalarını istedi.

KAPTANLIK OYUNU?

Şefler, yarışmacılara ton balığı kullanarak yapacakları yekeler için 40 dakika süre verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların tabaklarının tadımlarını yaptılar. Tadımlar sonrasında;

Mehmet Şef, Eray ile Tanya’nin tabağını beğendi.
Danilo Şef, Furkan’ın tabağını beğendi.
Somer Şef ise, Esra, Walison ve Barbaros’un tabağını beğendi.

Kaptanlık oyunununda en iyi tabağı yapan Esra oldu. Esra, mavi takım kaptanı olarak yerini aldı ve Kırmızı takım kaptanı olarak Ebru’yu seçti. Takımlar kurulmaya başladı. Her iki takım kaptanı da artık yarışmacıları tanıdığı için, seçmelerde stratejik davrandı.

Mavi takım kaptanı Esra’nın seçtiği yarışmacılar; Furkan, Barbaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül ve Didem oldu.

Kırmızı takım kaptanı Ebru’nun seçtiği yarışmacılar; Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker ve Walison oldu.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Şefler, avantaj oyunda kaptanlardan levrek buğulama yapmalarını istedi. Esra ile Ebru, takımlarına beş dakikalık avantaj sağlamak için büyük bir mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde, şefler kendilerine sunulan tabakların tadımlarını yapıp aralarında değerlendirme yaptılar. En iyi tabağı yapan Ebru oldu. Ebru, kırmızı takım kaptanı olarak takımına beş dakikalık avantaj sağlamış oldu.

 MasterChef’te Şaşkına Çeviren Olay! Yarışmacı Bilerek Kötü Tabak Çıkarttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler