Ana SayfaDizilerMasterChef'te Elenen İsim Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’te Elenen İsim Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, haftanın Eleme gecesiyle ekrana geldi. MasterChef ekibi, 7. hafta 3. dokunulmazlık oyunu için. İstanbul Bahçelievler Çocuk Evleri sitesine gittiler. Takımlar, özel misafirlerin beğenilerine sunmak üzere menülerini hazırlamışlardı. MasterChef Türkiye 2020’nin 7. hafta 3. dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmıştı.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılardan sadece fırın kullanarak bir yemek hazırlamalarını istedi. Süre bitiminde şefler,  sunulan yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı üç yarışmacıyı açıkladı. Furkan, Serhat ve Özgül son üçe kalmayı başardı. Bu üç isim arasından ise, bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül oldu.

Özgül, eleme adayı olarak, sürekli kendi ismini yazan Eray’ı eleme potasına gönderdi. Takım, kendi aralarında 6. eleme adayını belirlemek üzere oylarını kullandı ve en çok oyu alan Sefa oldu.

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Olaylı Eleme Gecesi!

Masterchef’in dün gece eleme heyecanı yaşandı. Elenen kişinin belli olduğu Masterchef’te Somer şefin söyledikleri adeta şoke etkisi yarattı. Masterchef’e veda eden isim yemeği bilerek sabote ettiğini itiraf etti. 16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkyie yarışmasında bu hafta eleme potasına giden mavi takımdan dört, kırmızı takımdan iki yarışmacısı olmuştu. Zorlu geçen haftanın ardından yarışmacılar dün akşam, elenmemek için mücadele etti! İki etaplı eleme turunda şefler ilk olarak yarışmacılara “Demirhindi” verdi ve yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Bu etapta en başarılı üç tabak Uğur, Esra ve Eray oldu.

MasterChef'te Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef’te Elenen İsim Kim Oldu?

Final eleme oyununa giden Sefa, Didem ve Duyg,u Danilo şefin özel tarifi olan “BalıkEkmek” yemeğini yapmaya çalıştı. 40 dakika gibi kısa bir sürede tabaklarını yapmaya çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadı.

Duygu Yemeğini Sabote Etti!

Deniz ürünlerinde oldukça başarılı olan Duygu bu kez yemeğini eksik yaptı. Şefler tadım sırasında Duygu’ya oldukça sinirlendi. Üç yarışmacının tabağını da tadan şefler kendi aralarında toplantı yaptı. Duygu için konuşan Mehmet şef ‘ciddi olarak sabote edilmiş bir tabak, bu seviyede bir yarışmacının böyle bir hata yapacağına inanmıyorum’ ifadelerini kullandı. MasterChef Türkiye’de ender yaşadığımız gecelerden birini yaşıyoruz diye söze başlayan Mehmet şef, ‘üç ciddi hatalı tabak var aramızda konuştuk ve kararımızı verdik’ dedi.

Somer şef ‘Kasıtlı ve ya bilerek yemeğinde hata yapan var mı?’ diye sordu. ‘Bilerek ve isteyerek bugün kötü tabak çıkardım’ diyen Duygu Acarsoy çok konuşulacak bir itiraf da bulundu.

MasterChef'te Elenen İsim Kim Oldu?

Duygu, ‘Bunun için sizlerden özür diliyorum, emeğiniz çok büyük. Ben bir akademisyenim üniversitede eğitmen olarak çalışıyorum. Ben bir tercih yapmak zorunda kaldım akademik kariyerim bu durum karşısında biraz daha ağır bastı ben de yemeğimi kötü yaptım’ dedi.

Duygu’nun şoke eden açıklamasının ardından şefler herhangi bir yorum yapmadı.

Dün akşam sürpriz bir kararla MasterChef’e veda eden Duygu Acarsoy sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı. “Bu yazıyı yazmanın bu derece zor olabileceğini hiç düşünmemiştim… Kaç kere yazdım, sildim bilemiyorum! Yine de kendimi en iyi ifade edebildiğim yol yazmak sanırım… Öncelikle bu 3 aylık süreçte üzerimde emeği olan değerli şeflerim ve yapım ekibine sonsuz teşekkür ederim.”

MasterChef'te Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef 2020 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler