Ana SayfaDedikoduMasterChef'te Şaşkına Çeviren Olay! Yarışmacı Bilerek Kötü Tabak Çıkarttı

İlgili Postlar

MasterChef’te Şaşkına Çeviren Olay! Yarışmacı Bilerek Kötü Tabak Çıkarttı

İlgiyle izlenen yarışma MasterChef’te 4 Ekim tarihinde yayınlanan eleme gecesinde bir ilk yaşandı. Elenmemek için mücadele eden yarışmacılardan birinin bilerek kötü tabak yaptığı ortaya çıktı. Hangi yarışmacı kötü tabak çıkarttı? Detaylar haberimizde…

MasterChef’te Elenen İsim Kim Oldu?

MasterChef’te Şaşkına Çeviren Olay! Yarışmacı Bilerek Kötü Tabak Çıkarttı

İlgiyle izlenen yarışma MasterChef’te 4 Ekim tarihinde yayınlanan eleme gecesinde bir ilk yaşandı. İlk eleme turunda yukarı çıkamayan yarışmacılar ikinci eleme turunda yarışmacılar Danilo Şef’in özel tarifi olan balık ekmek yemeğiyle yarıştı. Yarışmanın başladığı ilk günden bu yana çıkardığı tabaklarla herkesin beğenisini kazanan, birçok eleme potasından başarıyla çıkan Duygu’nun tabağının çok tuzlu olması şefleri hayal kırıklığına uğrattı.

Duygu’nun tuzlu yemeği sonrasında şefler açıklama yaptı. Somer Sivrioğlu yapılan tabaklar arasında iki tane hatalı tabak olduğunun, fakat bir tabağın da bilerek hatalı çıkartıldığını fark ettiklerini söyledi. Somer Şefin bu açıklamasından sonra bir süre duraksayan Duygu Acarsoy ise itirafta bulundu ve bilerek yemeği kötü yaptığını söyledi. Duygu, “Ben bir akademisyenim. Akademik kariyerim ağır bastı. Bilerek ve isteyerek hata yaptım” dedi. Bu sözler sonrasında Duygu, MasterChef Türkiye’den elendi.

Şiddet ve Aldatılma Haberleriyle Gündem Olmuştu

Bu zamana kadar MasterChef’te girdiği her elemeyi başarıyla geçen Duygu Acarsoy, geçtiğimiz hafta motivasyon olarak kötü gözüküyordu Şeflerin ne oldu sorusu üzerinde nişanlısı tarafından aldatıldığını itiraf etmişti. Hikayesiyle herkesi ekrana kilitleyen Duygu, “Evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Bugün aldatıldığımı, aldattığı kızın beni aramasıyla öğrendim. Kendisine sordum o da ‘Böyle bir hata yaptım. Özür dilerim’ diyerek kabul etti. Uğur’a buradan teşekkür ediyorum. Yüzünü en azından evlenmeden gösterdi. Ama kırgınlığım ve kızgınlığım kendime. Çünkü ben, çok uzun aradan sonra gerçekten birine inandım ve güvendim. Daha önce çok kötü bir deneyimim vardı. Onda da böyle bir tecrübe edinmiştim. Sadece kendime kırgın ve kızgınlığım olduğu için ağladım” demişti.

Duygu Acarsoy’un bu itirafı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Eşi en yakın arkadaşıyla kendisini aldattığını söyleyen Duygu Acarsoy’un Esra Erol’da programında konuştukları da gündeme geldi. Yarışma izleyenleri Duygu’nun ayrılmasında yaşadıklarının etkisi olduğu yorumunda bulundular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler