Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci: "Kocam İzin Vermiyor"

İlgili Postlar

Selin Ciğerci: “Kocam İzin Vermiyor”

Sosyal medya platformunda ne paylaşsa olay olan fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci son dönemde popüler dizilerinden olan Kırmızı Oda ile ilgili yaptığı paylaşıma yorum yağdı. Selin Ciğerci, “Kocam İzin Vermiyor” dedi. İşte Detaylar..

Deniz Akkaya’nın “Anne Olmazsın” Dediği Selin Ciğerci’ye Destek Geldi..

Selin Ciğerci: “Kocam İzin Vermiyor”

Televizyon reyting rekorları kırarak ilk sıraya yerleşen dizi “Kırmızı Oda” ünlülerinde gündemine oturmaya devam ediyor. Kurduğu kozmetik şirketindeki yoğun iş temposuyla meşgul olan ünlü internet fenomeni  Selin Ciğerci, Instagramdan yayınladığı Kırmızı Oda paylaşımıyla takipçilerini kırdı geçirdi..

“Selin Neden Kimseyle Görüşmüyorsun?

Fulbolcu eşi Gökhan Çıra ve Ailesi haricinde pek de kimseyle görüntülenmeyen Selin Ciğerci’ye bol bol eski yakın arkadaşları  soruluyor.
Ünlü fenomen bu konu hakkında esprili bir paylaşıma imza attı. Selin Ciğerci son paylaşımında Kırmızı Oda dizisinde başarılı oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu Binnur Kaya’yı paylaştı.

Binnur Kaya kimdir?

Yetenekli oyuncunun karşısında hasta görünümünde kendini photoshoplayan Selin Ciğerci paylaşıma “Selin neden kimseyle görüşmüyorsun? Kocam izin vermiyor” yorumunu ekleyerek kırdı geçirdi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler