Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya'nın "Anne Olmazsın" Dediği Selin Ciğerci'ye Destek Geldi..

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’nın “Anne Olmazsın” Dediği Selin Ciğerci’ye Destek Geldi..

Taşıyıcı anne sistemiyle çocuk sahibi olmak istediğini açıklayan fenomen Selin Ciğerci ile sunucu Deniz Akkaya, dün akşam “Canlı Masa” programında kıran kırana kavga ettiler. Ünlü fenomene ” Anne olamazsın” diyen ünlü sunucuya ilk tepki ise Hazal Kaya’dan geldi.  Twitter’da tt olan Hazal Kaya ve Detaylar Haberimizde..

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya Kavga Etti

Deniz Akkaya’nın “Anne Olmazsın” Dediği Selin Ciğerci’ye Destek Geldi..

Manken ve sunucu Deniz Akkaya dün gece Uçankuş’ta hazırlayıp sunduğu “Canlı Masa” programında, ünlü fenomen Selin Ciğerci’nin Bodrum’da yaşadığı evinde bir kadını eltisi diye tanıttığı kişinin aslında taşıyıcı anne olduğunu iddia etti. Sonrasında canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya kılıçları çektiler ve kıran kırana kavga ettiler..Bu gün gündemi belirleyen tartışmaya ilk yorumu ise ünlü oyuncu Hazal Kaya yaptı..

Selin Ciğerci kimdir?

Hazal Kaya: “Trans Hakları İnsan Haklarıdır”

Sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan ünlü oyuncu Hazal Kaya;

“Sizin gibi aşka sahip çıkan, tek derdi bir bebeği bütün varlığıyla sevmek olan insanlar, anne baba olmak için hiçbir norma sığmak zorunda değiller. Yavrunuz sizin sevginizi görse yeter zaten. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. Trans hakları insan haklarıdır” şeklinde ifadeler kullanarak açıkça Selin Ciğerci’ye desteğini belli etti.

Hazal Kaya kimdir?

Yetenekli oyuncu Hazal Kaya’nın bu ifadeleri çok kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşılarak Twitter da trend oldu.

Deniz Akkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler