Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil İle Yaşar İpek'in Boşanma Davası Nasıl Sonuçlandı..

İlgili Postlar

Seren Serengil İle Yaşar İpek’in Boşanma Davası Nasıl Sonuçlandı..

2018 senesinde Fransa’da dillere destan bir düğünle evlenen ünlü şarkıcılar Seren Serengil ile Yaşar İpek’in bugün Çağlayan Adliyesi’nde görülen boşanma dava sonuçlandı. Ünlü ikili yollarına devam etme kararımı aldılar? İşte Detaylar..

Seren Serengil İle Lerzan Mutlu Arasında Gerginlik Tırmanıyor…

Seren Serengil İle Yaşar İpek’in Boşanma Davası Nasıl Sonuçlandı..

Seren Serengil ile Yaşar İpek’in olaylı evliliğini konu alan dava, bugün Çağlayan Adliyesi Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma sonrasında ünlü şarkıcı Seren Serengil, Çağlayan adliyesinden hızla uzaklaşırken Şarkıcı Yaşar İpek ise adliye çıkışı mahkeme sonucunu yanındaki arkadaşına sarılarak kutladı.

Seren Serengil kimdir?     Yaşar İpek kimdir?

Dillere Destan Bir Düğünle Evlenmişlerdi…

Snob Magazin’in yapmış olduğu özel habere göre; 2018 senesinde Fransa’da dünya evine giren Seren Serengil ile Yaşar İpek, bugün yapılan boşanma duruşmasında anlaşmalı olarak boşandı. Ünlü çiftin boşanma davasının ilk duruşması ise mart ayında yapılmıştı. Çağlayan Adliyesi Aile mahkemesinde bu gün saat 15.30’da görülen duruşmada hakim Seren Serengil ile Yaşar İpek’in boşanmalarına hüküm verdi. Anlaşmalı olarak ayrılan ünlü ikili, birbirinden herhangi bir hak talep etmedikleri bildirildi..

Ece Erken’in Yaşar İpek İtirafından Sonra Seren Serengil İsyan Etti!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler