Ana SayfaDedikoduSeren Serengil İle Lerzan Mutlu Arasında Gerginlik Tırmanıyor...

İlgili Postlar

Seren Serengil İle Lerzan Mutlu Arasında Gerginlik Tırmanıyor…

Senelerdir birbirlerinden asla hoşlanmayan ünlü şarkıcılar Seren Serengil ile Lerzan Mutlu, artık kozlarını mahkemede paylaşacaklar. Sosyal medya üzerinden yaşadıkları kavgalar dolayısıyla Lerzan Mutlu ile Seren Serengil arasında oluşan gerilim git gide artıyor. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil Ve Lerzan Mutlu’dan Birbirlerine Ağza Alınmayacak Laflar!

Seren Serengil İle Lerzan Mutlu Arasında Gerginlik Tırmanıyor…

Lerzan Mutlu kimdir?

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, 400 bin TL değerinde tazminat davası açmaya karar verirken, şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ise annesi Nevin Teoman ile birlikte ‘iftira ve hakaret iddialarıyla Lerzan Mutlu’ya 200 bin TL değerinde manevi tazminat davası açtıklarını söyledi. Lerzan Mutlu’nun, şüpheli ön görüsüyle savcılık tarafından soruşturmasının ise sürdüğü öğrenildi..

Seren Serengil kimdir?

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Olaylar Nasıl Ateşlendi…

Güzel Şarkıcı Lerzan Mutlu, sosyal medya hesabından şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ile tartışma yaşadı. Ünlü ikilinin yakın arkadaşı olan modacı Gülşah Saraçoğlu, Seren Serengil’e aralarındaki olanları sordu. Seren Serengil, Gülşah Saraçoğlu’na, Lerzan Mutlu’yu hedef alan sinkaflı ifadelerin söylendiği bir ses kaydı gönderdi. Modacı Gülşah Saraçoğlu ise bu ses kaydını şarkıcı Lerzan Mutlu’ya gönderdi. Savcılığın yolunu tutan şarkıcı Lerzan Mutlu, sunucu Seren Serengil’i ihbar etti.

Lerzan Mutlu: Tekmeyle Kulisimin Kapısını Açtı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler