Ana SayfaÜnlülerGülşah Saraçoğlu Yere Kapaklandı!

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu Yere Kapaklandı!

Fox Tv’de yayımlanan Doya Doya Moda adlı yarışmada jüri koltuğunda oturan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, programın çekimleri sırasında podyumda süzülürken aniden yere kapaklandı. İşte O talihsiz anları Instagram hesabından yayımlayan güzel modacı bakın daha sonra ne yaptı..İşte Detaylar..

Gülşah Saraçoğlu: “Ben Tasarımcı Değilim”

Gülşah Saraçoğlu Yere Kapaklandı!

Dönem dönem sosyal medya hesablarından yayınladığı cesur paylaşımlara imza atan şu sıralar ise FOX TV televizyonlarında sevilerek izlenen Doya Doya Moda adlı yarışma programında jürilik görevini üstlenen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, program çekimi sırasında  talihsiz bir kazaya imzasını attı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Bembeyaz kostümüyle çekimler başladığında podyumda yürüyen Gülşah Saraçoğlu, parça etekli elbisesine birden takılarak aniden yere kapaklanıverdi.

Kahkaha İle Yayımladı…

Çekim Seti ekibinin imdadına koştuğu ünlü modacı, bir süre düştüğü yerden kaldırılamadı. Yöneltilen ”İyi misin” soruları eşliğinde yerinden kaldırılmaya çalışılan Gülşah Saraçoğlu, iyi olduğunu belirtmesinin sonrasında kahkahalara boğuldu. İşte o anları sosyal medya sayfasından paylaşan Gülşah Saraçoğlu, kendisini ti’ye çekerek görüntüsünü kahkaha emojileri koyarak yayınladı.

İşte Gülşah Saraçoğlu’nun Yere Kapaklandığı O Talihsiz Anlar;

Diğer jüri koltuğunun sahibi modacı Kemal Doğulu ise o komik anlara sosyal medyadan kahkaha emojileriyle yanıt verirken, görüntüleri izleyen ünlü şarkıcı Seda Sayan ise “Deli”şeklinde yazarken, şarkıcı Emel Müftüoğlu da “Geçmiş olsun Gülşahcığım. Nazar diyoruz biz buna” ifdeleriyle yorum yaptı.

Seray Sever, Kemal Doğulu Ve Gülşah Saraçoğlu Diyeti Bozdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler