Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu: "Ben Tasarımcı Değilim"

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu: “Ben Tasarımcı Değilim”

Ünlü Şarkcı Simge’nin kariyerindeki ilk Harbiye Açıkhava konserinde giydiği sahne kostümü gündem oldu. Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu’nun imzasını attığı bu kostüm, dünyaca ünlü Meksikalı şarkıcı Thalia’nın geçtiğimiz sene bir konserde giydiği kıyafetin kopyası olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. Tüm bu olayların sonrasında ünlü modacı ortaya çıkan haberler hakkında açıklık getirdi. Detayları Haberimizde..

Çocukluk Arkadaşından Konsere Özel Kıyafet…

Gülşah Saraçoğlu: “Ben Tasarımcı Değilim”

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, 5 ağustos Çarşamba gecesi, organizasyonunu Bayhan Production’un gerçekleştirdiği İstanbul’a yıldızlara sahne olan Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi konserler serisi kapsamında kariyerindeki ilk konserini, Gülşah Saraçoğlu imzalı

iki kostümüyle sahneye çıkarak verdi. Şarkıcı Simge’nin mayo formunda olan karışık renkli kostümü sosyal medyada gündem oldu.

Simge Sağın Kimdir?

Dün yaca ünlü Meksikalı şarkıcı Thalia’nın geçen sene çıktığı bir konserde üzerindeki kıyafetin aynısı olduğu ortaya çıkınca, Meksikalı şarkıcının tasarımcısı olan Alejandro Fajardo, sosyal medya hesabından ‘İkisi de beni engelledi’ ifadesiyle açıklama yaparken Gülşah Saraçoğlu, ortaya atılan haberlere tepkisiz kalmadı.

Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Gülşah Saraçoğlu: “Ben Tasarımcı Değilim, Çok İyi Bir Terziyim”

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan ünlü modacı; “Harbiye konserinin olduğu gece, güya ‘Kostümü ben tasarladım’ diye röportaj vermişim. Böyle bir röportaj vermedim. Ben tasarımcı değilim, çok iyi bir terziyim. Dolayısıyla ben tasarlamıyorum. Atölyelerimizde moda mecmuaları vardır, gelir oradan kıyafet seçerler, biz de dikeriz. Konserden bir hafta önce de Simge, bana fotoğrafla geldi, ‘Ben bunu çok beğendim’ dedi. Ben de diktim” dedi.

Seray Sever, Kemal Doğulu Ve Gülşah Saraçoğlu Diyeti Bozdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler