Ana SayfaÜnlülerÇocukluk Arkadaşından Konsere Özel Kıyafet...

İlgili Postlar

Çocukluk Arkadaşından Konsere Özel Kıyafet…

‘Mış Mış’, ‘Üzülmedin Mi?’, ‘Prens & Prenses’, ‘Yankı’, ‘Ben Bazen’, ‘Öpücem’ şarkılarıyla dijital mecrada 100 milyonun üzerinde en çok satan ve stream (dijital ortamda dinlenme) / izlenme rakamına ulaşan Simge kariyerinin ilk İstanbul Harbiye Açıkhava konserini 5 Ağustos Çarşamba gecesi verecek. Simge’ye en büyük destek çocukluk arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu’ndan geldi. Nasılmı? İşte Detaylar..

Çocukluk Arkadaşından Konsere Özel Kıyafet…

Günlerdir büyük bir titizlikle, kariyerinin ilk Harbiye Açıkhava Konseri ’ne özel repertuvarıyla, dans ve müzik ziyafeti vermeye hazırlanan ve kendisini izlemeye gelenlere özel bir showla karşısına çıkacak olan Simge’ye en büyük destek 5 yaşından bugüne kadar en yakın arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu’ndan geldi. Çocukluk Arkadaşından Konsere Özel Kıyafet…

Simge Sağın Kimdir?

Saraçoğlu Atölyesi Bir Hafta Simge’ye Çalıştı…

Çocukluk hayallerini gerçekleştiren ikili yıllar önce biri modacı biride şarkıcı olmak isterken yıllar sonra bu hayallerinin gerçekleşmesiyle Gülşah Saraçoğlu bir hafta atölyesini sadece Simge’ye kapatarak Harbiye Açıkhava konseri için üç ayrı kostüm hazırladı.

Simge’ye, Sezen’den Uğur Hediyesi…

Gülşah Saraçoğlu Simge
Gülşah Saraçoğlu Simge

Simge Masraftan Kaçınmadı..

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi için dansçılar, kostümleri ve şovu için masraftan kaçmadığı bildirildi. Kariyerinin ilk Harbiye konserini verecek olan Simge’nin konserine yoğun ilgi olduğu biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler