Ana SayfaDedikoduSimge "Çocuğu Var" İddialarına Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Simge “Çocuğu Var” İddialarına Son Noktayı Koydu!

Son dönemlerin en sevilen isimlerinden olan ünlü şarkıcı Simge Sağın, hakkında çıkan “Çocuğu var” iddialarıyla ilgili ilk defa açıklama yaptı. Öne sürülen iddialar hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Simge neler söyledi? Simge Son Noktayı Koydu! Detaylar Haberimizde..

Simge‘nin Sırrı Ortaya Çıktı!

Simge “Çocuğu Var” İddialarına Son Noktayı Koydu!

Yetenekli şarkıcı Simge Sağın, “Kız çocuğu var” iddialarıyla ilgili ve  sosyal paylaşım platformu Facebook’ta ismini kullanarak herkesi kandıran sahte profil sayfası hakkında da açıklamalar yaptı. Simge Son Noktayı Koydu!

Simge Sağın kimdir?

Simge: “Bir Kızım Olsa Neden Sahip Çıkmayayım”

Youtube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli magazin programına konuk olan güzel popçu, “Kız çocuğu var” haberlerini ilk öğrendiğinde büyük bir şaşkınlık geçirdiğini anlattı ve “Bununla ilgili açıklama yapmak bile yorucu oluyor. Bir kızım olsa neden sahip çıkmayayım, neden saklayayım” dedi.

“Ne Kızım Var Ne De Facebook Hesabım”

38 yaşın basan ünlü şarkıcı Simge, Facebook’ta ismini kullanarak insanları kandıran o sahte profil ile ilgilide açıklamada bulundu. “Bu kişi kendisini benim daha önceden tanıdığım birisi” diyen güzel şarkıcı, “Ben paraya sıkıştım diye para da istiyormuş. Bu benim kariyerime de zarar verecek bir şey. Herkes bilsin ki; benim bir kızım ve bir Facebook hesabım yok” dedi.

Bomba İtiraf! Simge Sağın’dan Aldatma Açıklaması!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler