Ana SayfaÜnlülerSimge'ye, Sezen'den Uğur Hediyesi...

İlgili Postlar

Simge’ye, Sezen’den Uğur Hediyesi…

Pop müziğin başarılı ismi şarkıcı Simge, organizasyonunu Bayhan Production’un gerçekleştirdiği İstanbul’a yıldızlara sahne olan Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi konserler serisi kapsamında kariyerindeki ilk konserini 5 ağustos Çarşamba gecesi gerçekleştirecek. İşte Detaylar..

Simge ‘nin Karavan Tatili..

Simge’ye, Sezen’den Uğur Hediyesi…

Kariyerinin ilk İstanbul Harbiye Açıkhava Konserini 5 Ağustos Çarşamba gecesi verecek olan şarkıcı Simge, o geceye özel hazırlanırken tatilde her sabah sporu da ihmal etmiyor… Güzel şarkıcı Simge, karavanın önünde karın çalışırken çektirdiği fotoğrafları Instagram’da takipçileriyle kısa bir süre önce paylaşmıştı..

Simge Kimdir?

“Mış mış”, “Üzülmedin mi’, ‘Prens ve Prenses’, ‘Yankı’, ‘Ben bazen’, ‘Öpücem’, ‘Yalnız Başına’ ve ‘As As Bayrakları’ ile müzik severlerin kalbinde ayrı bir yeri olan Simge, konserde sahnede kendi şarkılarının yanı sıra çok severek okuduğu şarkılardan oluşan çok özel repertuvarı ile konukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor..

Simge’ye En Büyük Mutluluğu Mutluluğu Minik Serçe Yaşattı..

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sanatçıların er meydanı olarak bilindiğini ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen Simge’ye bir başka mutluluğu da Sezen Aksu yaşattı. Simge, kariyerinde ilk Harbiye Açıkhava konserine Sezen Aksu’nun kendisine ‘Uğurlu gelsin’ diyerek hediye ettiği ayakkabıyla çıkacak.

Sezen Aksu kimdir?

Ünlüler Simge’nin Heyecanına Ortak Oldular..

Simge’nin, 5 Ağustos Çarşamba bu mutlu gecesinin heyecanına ise Demet Akalın, Deniz Akkaya, Emel Müftüoğlu, Gülben Ergen ve Seda Sayan sosyal medya hesaplarından konser afişini paylaşarak ortak oldular.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın: “Alın Biletlerinizi Ben Alacağım, Uğur Olsun”

Ünlü popçu Demet Akalın, geçen yıl kendi Harbiye Açıkhava Konseri sahnesine davet edip şarkılar söylettiği Simge için hayranlarına “Alın biletlerinizi ben alacağım, uğur olsun” notu yazdı.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen : “Güzeller Güzeli Simge….”

Şarkıcı Gülben Ergen ise “Güzeller güzeli Simge yolun, şansın açık olsun. İstanbul al biletlerini şimdiden” notu yazdı.

Simge “Çocuğu Var” İddialarına Son Noktayı Koydu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler