Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Oylama İddialarına Açıklama

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Oylama İddialarına Açıklama

Dün final bölümüyle ekranlara gelen Survivor 2020 yarışmasında, yarışmanın birincisi Cemal Can Seven oldu. Bu haberi ünlü fenomenin sevenleri büyük bir sevinçle karşılarken Barış Murat Yağcı’nın fanları tepkiyle karşıladı. Kısa sürede sosyal medyada yer alan bazı iddialar tepki çekmeye başlayınca Acun Ilıcalı’dan oylama iddialarına açıklama geldi.

Şampiyon Cemal Can

Acun Ilıcalı, SMS oylamasının sonucuna göre Survivor 2020’nin şampiyonunun  Cemal Can olduğunu açıkladı. İsmini duyar duymaz büyük bir mutluluk yaşayan Cemal Can, Barış’a sarılarak ağladı. Acun Ilıcalı kupayı kaldırmak için Cemal Can’ın ailesini sahneye davet etti. Cemal Can, kupayı teslim alırken arkadaşı Barış’ın da adına aldığını söyledi. Yakın arkadaşı Danla Bilic’e sarılarak da ağlayan Cemal Can’ın şampiyonluk görüntüleri sosyal medyada beğeni rekorları kırdı.

Barış Murat Yağcı’nın Oylaması Erken Mi Kapatıldı?

Cemal Can‘ın şampiyonluğu coşkuyla kutlanırken ortaya atılan bazı iddialar akıllarda soru işareti bıraktı. Sosyal medya hesabından oy kullananların paylaştığı görüntüler yarışmaya şike mi karıştı sorusunu gündeme getirdi. Dün bildiğiniz gibi Acun Ilıcalı 00.00’da oyların birbirine çok yakın olduğunu belirterek oylamayı 10 dakika daha uzatmıştı. Barış Murat Yacı’nın fanları ise bu süre zarfında oy gönderemediklerini gösteren ekran görüntüleri paylaştı. Bunun yanı sıra  Barış Murat Yağcı’nın şampiyon olduğunu gösteren noter onaylı belgenin de sosyal medyada hızla yayılması tepkilerin artmasına neden oldu.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Cemal Can Seven Kimdir?

Acun Ilıcalı’dan Oylama İddialarına Açıklama

Oylamanın adil olmadığına dair iddialar hızla büyürken Acun Ilıcalı‘dan beklenen açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı “Birisi sahte bir belge uydursun, bizde inanalım… Ne güzel bir dünya, ben de sahte mühürlü bir kağıda Boğaz Köprüsü benimdir yazacağım, bakalım veriyorlar mı? :)” dedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler