Ana SayfaÜnlülerArto'nun Hapsi İsteniyor!

İlgili Postlar

Arto’nun Hapsi İsteniyor!

Sosyal medya sayfasından ünlü manken Çağla Şıkel’e hakaret ettiği öne sürülen şarkıcı Arto’ya 2 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı. İşte Detaylar..

Şarkıcı Arto’dan Bomba Tepki: “Donuna Kadar İtalyansın”

Arto’nun Hapsi İsteniyor!

Ünlü model Çağla Şıkel, kendisine sosyal medya hesabından hakaret ettiğini öne sürerek şarkıcı Artı’dan savcılığa şikâyette bulunmuştu. 1 milyon tl’lik tazminat davası açan Çağla Şıkel, Arto için 3 ay da mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Arto’nun Hapsi İsteniyor!

Hazırlanan dilekçede şarkıcı Arto’nun sosyal medya sayfasından  yaptığı bir yorumda model Çağla Şıkel aleyhinde kötü kadın manasına gelen ifadeler kullanıldığını, anneliği hakkında da kötü söylemlerde bulunulduğu ve Çağla Şıkel’in psikolojisinin de alt üst olduğunu belirtilmişti.

Çağla Şıkel’e Bakan Bir Daha Baktı!

Zorlama Hapis Talebi reddetmişti!

Ünlü model ayrıca mahkemeden korunma kararını hiçe saydığını öne sürerek şarkıcı Arto’nun zorlama hapsini taleb etmiş, fakat mahkeme zorlama hapis istemini kabul etmemişti..

Arto Kimdir?

Arto Suçlamayı Kabul Etmedi!..

Hürriyet’in hazırlamış olduğu özel haberine göre; Çağla Şıkel’in savcılığa şikâyeti üzerine şarkıcı Arto hakkında çalışılan soruşturma bitti ve Arto’ya yazılı, sesli ve veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle dava açılmışdı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan bu davanın iddianamesinde şarkıcı Arto’nun bu paylaşımlarının manken Çağla Şıkel’in şeref, onur ve saygınlığını rencide edebilecek derecede olduğuna karar verildi.  Bu Soruşturma içeriğinde ifadesine başvurulan şarkıcı Arto, davaya dahil olan bu paylaşımın kendisine ait olduğunu kabul etti. Manken Çağla Şıkel’i sosyal çevresinden ve iş yaşantısından tanıdığını söyleyen Arto, aynı paylaşımı tamamen eleştiri ve ifade özgürlüğü kapsamında paylaştığını ve hakaret hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini iletti.

Çağla Şikel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler