Ana SayfaÜnlülerMasterChef'te Yürekler Ağızlarda! Yarışmacı Parmaklarını Kesti...

İlgili Postlar

MasterChef’te Yürekler Ağızlarda! Yarışmacı Parmaklarını Kesti…

TV 8 televizyonlarında dün akşam yayılanlanan MasterChef’in son bölümünde yarışmacı talihsiz anlar yaşadı. Yemeğini hazırlarken parmağını kesen Didem Devay’a ilk müdahalesi stüdyoda yapılırken, talihsiz yarışmacı yemeğini yetiştiremedi. Detaylar Haberimizde..

MasterChef 2020’nin Altıncı Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’te Yürekler Ağızlarda! Yarışmacı Parmaklarını Kesti…

MasterChef’te Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüri üyeliği koltuğunda oturduğu Tv 8 kanalında sevilerek izlenen MasterChef yarışma programında şansızlık içinde bir kaza yaşandı.

Mehmet Yalçınkaya Neden Sinirden Deliye Döndü?

Yemeğini hazırlarken parmağını kesen Didem Devay parmağını kesti
Yemeğini hazırlarken parmağını kesen Didem Devay parmağını kesti

MasterChef yarışmacılar bir üst tura çıkmak için şeflerin taleb ettiği tarifi pişirmek üzere kıyasıya yarıştılar. MasterChef yarışmacılardan Didem Devay adlı genç kadının başına programda büyük bir talihsizlik geldi. Elini kesen Didem Devay’ın parmakları kan içinde kalırken yarışmacıya ilk müdahale MasterChef stüdyolarındaki sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi..

MasterChef’te Gergin Anlar Yaşandı! Mehmet Yalçınkaya Furkan’ı Neden Değerlendirmeye Almadı!

Talihsiz Yarışmacı Yemeğini Yetiştiremedi…

Şef Mehmet Yalçınkaya, olayı fark eder etmez  “Sağlıkçı koş” kelimeleriyle stüdyoda hazır olan sağlık görevlilerine ilk müdahale yapmaları için çağrıda bulundu. Yarışmacı Didem Devay’ın eline tampon yapılırken bıçak yarası sarıldı. Talihiz kazsını yaşayan yarışmacı Didem Devay yemeğini yetiştiremediği için değerlendirme dışı kalmış oldu..

MasterChef Türkiye 2020’nin Beşinci Yarışmacısı Kim Oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler