Ana SayfaÜnlülerSihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'dan Jet Boşanma...

İlgili Postlar

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı’dan Jet Boşanma…

Bir zamanların popüler dizisi ‘Sihirli Annem’de hayat verdiği ‘Tuğçe’ karakteriyle ününe ün katan oyuncu Damla Ersubaşı, çocuklarının babası 4 senelik kocası  işletmeci eşi Mustafa Can Keser’le anlaşmalı olarak jet hızında boşandı. Detaylar Haberimizde..

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı Boşanıyor

Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı’dan Jet Boşanma…

İş adamı Mustafa Can Keser ile oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 senesinde dünya evine girmişlerdi. İkilinin ilk çocukları Zehra 2017 senesinde,  ikinci kız çocukları Zeynep Nisa ise geçtiğimiz yıl Kasım’da dünyaya gözlerini açmışlardı..

Damla Ersubaşı Kimdir? 

Bugün, İstanbul Aile Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya Mustafa Canseser ve Damla Ersubaşı, avukatlarıyla katıldılar. Gizli yapılan davada her iki tarafta hakime ayrılmak istediklerini ibraz ettiler. Sadece 15 dakika zaman içerisinde hakim, ikiliyi tek celsede boşadı. Çift üzgün oldukları gözlemlenirken adliyeden ayrı ayrı çıktılar.

Damla Ersubaşı İhaneti Kabul Etmişti..

İş insanı Mustafa Can Keser, güzel oyuncu Damla Ersubaşı ikinci kızına hamileyken bir kadınla samimi bir biçimde yakalanmış, çocuklarının babasının aldattığını kabul eden Damla Ersubaşı, yuvasına devam etme kararı almıştı.

Hamile oyuncu Damla Ersubaşı eşi tarafından ihanete uğradı haberlerine yanıt!

İşte Damla Ersubaşı’nın Kamuoyu Açıklaması;

Damla Ersubaşı'nın Kamuoyu Açıklaması
Damla Ersubaşı’nın Kamuoyu Açıklaması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler